Últim acte oficial de la reina Letícia a Astúries abans de les vacances. S'ignora si compareixerà a Marivent i es farà la foto amb la resta de la Família Reial, però experts com Pilar Eyre donen per segura la imatge de la família unida, fins i tot amb la infanta Cristina, per no provocar més mala maror. Durant la passejada per Oviedo de la consort va passar desapercebut un detall que el sindicat policial Jusapol ha destacat amb dues fotos: la reina va acceptar d'obsequi una polsera d'aquesta agrupació de policies espanyols que tenen previst venir a Barcelona a fer un homenatge a l'actuació policial, amb abusos inclosos, durant l'1-O. Letícia els dona suport.

Una vintena de membres de Jusapol Asturias van manifestar-se durant l'acte de la monarca per exigir equiparació salarial amb els mossos d'esquadra i han escampat a les xarxes que la dona del cap de l'Estat els dona la mà i accepta la polsera.

polserr lati 2 twitter

polsera jusapol

Prohibido rendirse. Això que diu la polsera ho deu pensar la reina ara que la Corona trontolla per la mala imatge de Letícia i els Borbons. Fins i tot els diaris de l'IBEX 35 demanen l'exili del seu sogre, cosa que ella no impedirà. Però a quin sindicat policial està donant cobertura la reina? Una repassada per les seves posicions polítiques n'aclareix el tarannà:

Un sindicat de policia que ataca pallasos indepes, encoratja l'A por ellos, es queixen de les croquetes del vaixell dels piolins o es fan fotos amb Albert Rivera. Es tanca el cercle: Felip VI va iniciar amb el discurs del 3-O l'A por ellos i la reina el tanca guardant-se la polsera del sindicat. Va tenir el detall de no posar-se-la al canell mentre passejava per Oviedo.

leticia a asturies GTRES

GTRES

Letícia és més de braçalets de diamants. En la propera visita a Catalunya si algú intenta obsequiar-la amb un llaç groc, l'acceptarà?