Jaime Peñafiel ha tornat a fer-ho. Aprofita la seva columna al digital LOC per destrossar la seva víctima favorita: la reina Letícia. Aprofita que s'han publicat declaracions de guardaespatlles de Lady Di reconeixent que mantenien relacions sexuals amb la princesa de Gal·les. Peñafiel insinua, en aquest context, que Letícia també tindria relacions "inapropiades" amb els encarregats de custodiar-li les espatlles. I ho fa recordant un moment insòlit de la reina: el dia que la van enxampar menjant pipes i llençant les closques a terra amb els guardaespatlles:

letizia pipas Twitter

letizia come pipas twitter

Letícia i el terra ple de pellofes, Twitter

La revista Hola li va dir "sencilla ciudadana" perquè porca era excessiu. Menjant pipes de gira-sol en ple carrer envoltada de guardaespatlles i la via pública plena de pellofes. El més suau és incívica. I Peñafiel escriu: "La relación de Diana con sus guardaespaldas no era la adecuada. Como Letizia que, en los primeros años de matrimonio, fue fotografiada en actitud amistosa con varios miembros de su equipo de seguridad con los que compartía una bolsa de pipas en pleno centro de Madrid". Actitud amistosa, en els codis de premsa rosa vol dir seducció. 

letizia de calle gafas de sol GTRES

La reina xoni, GTRES

Peñafiel no dispara sense apuntar bé. A la mateixa columna es pregunta sobre els nebots de Letícia Froilán i Victoria Federica "¿En que pudieron gastar el muchacho y su hermana 250.000 euros con las tarjetas black que les dio su abuelo?". La mateixa actitud inexplicable, de baixa estofa, de menyspreu. La monarquia no es democratitza, es vulgaritza: adulteris, frau, incivisme. Letícia no és una reina, una queen. És una Latin Quenn.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat