Si la reina Letícia està operada o no sembla una qüestió d'estat. Tothom s'ho pregunta i el dubte pul·lula per la ment dels més tafaners. Fins i tot alguns dels cirurgians plàstics més prestigiosos han opinat al respecte... Les fotos de la monarca són molt analitzades dia rere dia: com és que no té arrugues? I aquests pòmuls més voluminosos? Ha sucumbit a la bellesa?

Jaime Peñafiel té clar que Letícia ha passat per quiròfan. De fet, assegura que s'ha injectat toxina botulínica a l'entrecella, àcid hialurònic als pòmuls i al front, botox als llavis i uns fils tensors a tota la cara per estirar-la encara més. Tanta cirurgia plàstica tindria com a resultat una pell llisa i radiant, així com una inexpressió cada vegada més evident. Sense cap confirmació oficial, tot són especulacions. Però l'última aparició pública de la monarca ha tornat a la taula el debat.

leticia faldilla flors  EFE

EFE

Letícia sense arrugues  GTRES

GTRES

Aquest dijous ha presidit una audiència a La Zarzuela en la qual ha rebut a representants d'una associació que lluita per acabar amb les desigualtats entre homes i dones a la feina. I d'aquí, ha passat a xerrar amb uns representants de l'hospital universitari Niño Jesús. Un matí entretingut en el qual ha lluït un conjunt repetit.

Letícia ha rescatat de l'armari una faldilla floral d'Hugo Boss que ha combinat amb un jersei de punt en blau marí de la mateixa marca. Un conjunt elegant i prou informal que no ha destacat massa... ja que pell llisa de la Reina ha acaparat totes les mirades.

leticia faldilla flors   casa reial

leticia faldilla flors 2  casa reial

Casa Reial

Ja sigui pel maquillatge, per la llum o perquè realment s'ha fet uns retocs estètics, a les fotografies d'aquests actes se la veu realment jove. Cal recordar que aquest dissabte és el seu aniversari, i que fa 46 anys. Per primer cop ja és més a prop dels 50 que dels 40... Però segueix amb la pell d'una dona de menys edat.

Com s'ho fa? És perquè es cuida molt i es posa mil cremes? És genètica o el resultat de fer molt exercici? Sigui com sigui, és envejable. Sabrem algun dia si és resultat d'una (o vàries) operacions d'estètica?