Casa Reial torna a la seva nova normalitat d'anunciar els actes oficials dels reis i Letícia aquesta setmana només treballa dos dies. Ni tan sols acompanya la filla gran al primer dia d'escola. Té una reunió de la Lluita contra el càncer dijous i un acte dimarts a la nit pel dia del Cooperant. Vestida de Zara a quadres. Però vista des de dalt, la reina s'ha passat amb l'austeritat: té totes les arrels blanques. Les canes se la mengen com si fos Montserrat Nebrera.

leticia arrels grises efe

Letícia sense tenyir, EFE

En una obsessió bipolar, la reina vol que la seva imatge sembli natural, però només del front cap amunt, Té tota la cara marcada per diverses operacions de cirurgia estètica però en canvi vol destacar que no es tenyeix els cabells a pocs dies de fer 48 anys. Dimarts vinent, 15 de setembre, Letícia bufarà 48 espelmes i albirar els 50 l'ha fet adoptar un nou lema: "Canas sí, arrugas no".

leticia cana yt

leticia canes i mascareta GTRES

felip leticia canosa efe

Felip i Letícia blau marí i blanc capil·lar, EFE

Una explicació a l'aversió al tint de la reina és que vulgui semblar més royal, més borbona, com el marit. Sap que si Felip abdica per corrupció qui regnarà serà Elionor i durant els propers tres anys fins la seva majoria d'edat Letícia seria la regent i cap de l'Estat. En els somnis de Letícia l'única opció de regnar. O ara o mai. I si cal semblar austera, arrels grises com la veïna boja que té molts gats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat