Tornem una vegada més amb la Casa Reial i l'alimentació. Abans parlàvem d'una de les begudes favorites del Rei Felip de Borbó, la qual la pren alguna vegada en quan surt "por ahí" amb els seus col·legues. Es tracta del gintònic, una refrescant beguda que el rei ha provat alguna vegada de forma distesa. És sabut que a La Zarzuela això no es pren perquè, bàsicament, té alcohol i donaria una molt mala imatge del Cap d'Estat davant de les seves nenes, Elionor i Sofia. Però més enllà d'això, el gintònic no és permès a la Casa Borbó perquè porta sucre, i aquest és un de la immensa llista d'aliments vetats de la Reina Letícia. Ara us els repassarem tots (els aliments censurats) i us explicarem un parell d'anècdotes més.

Leonor graduación amb Letizia i Felipe
Elionor graduació amb Letícia i Felip

I és que, tal com revela Mui Kitchen, la llista d'aliments prohibitius a Zarzuela cada vegada és més gran. Allà és impensable que Felip, Leti, Elionor o Sofia prenguin un iogurt amb sucre o una infusió amb sacarina, igual que tampoc no les veuràs prenent un mató amb mel. Tots aquests són aliments ingrats a la nevera de la cuina de La Zarzuela, ja que de dolços tan sols està permès l'eritritol. L'eritritol és un polialcohol fet servir com a substitut dels sabors ensucrats que es produeix de forma natural en fruites i aliments fermentats, per la qual cosa Leti, encara que potser de mala gana, l'accepta. Seguim amb el repàs...

Eritritol Millor amb Salut
Eritritol Mejor con salud

Mui Kitchen, especialistes en cuina i Casa Reial, no es queda aquí i, a més de repassar els plats censurats per Leti a la dieta dels Borbons (és el cas dels bunyols de carbassa o els panetes de Jaén), exposa els aliments que no són benvinguts a Palau. Es tracta, d'entre altres, de la pasta, l'arròs, els fregits, els refrescos... i les farines. En aquest cas, Letícia només sol utilitzar un tipus de farina, especialment per quan ha de fer aliments com magdalenes integrals sense sucre o, per exemple, el pastís d'aniversari que li va fer Sa Majestat a Sa Altesa Reial La Infanta Sofia pel dia del seu aniversari. Es tracta de la farina de civada, un tipus de farina ideal per a segons quins plats de la dieta Perricone, la dieta que practica Letícia sovint.

Farina de civada
Farina de civada

El detall fitnes de La Zarzuela que no sabies

La Zarzuela deien que tenia una pista de padel en temps de Joan Carles I, però ara podria tenir altres instal·lacions encara més aprofitables. Està clar que Letícia per estar així de fit i mantenir-se tan en forma no pot estar estirada al llit 24/7... Ha de tenir una estratègia, un pla: doncs aquest no és cap altre que fer esport, quelcom que ja els ha inculcat a Elionor i a Sofia amb el pas dels anys, ja que la princesa practica vòlei i la infanta juga a futbol. Doncs bé, ara podrien fer noves activitats esportives a la Zarzuela: han revelat que tenen un rocòdrom, quelcom amb què Letícia es posaria en forma.

Felipe i Letizia avión efe
Felip i Letícia avió EFE