Un altre 8-M, Dia de les dones, i un altre any perdut per la reina Letícia. La Primera Dama porta anys sense dedicar un sol gest al Feminisme el seu dia més assenyalat. Per por a ser identificada amb posicions d'esquerres, com si els drets de les dones fossin una ideologia. Aquest dilluns els actes oficials de la reina eren un total de zero, cap ni un. Ha estat més feminista la presidenta d'Estònia que s'ha presentat a Zarzuela de morat. Felip no volia el morat ni a la corbata:

president aestonia CR

Presidenta Kersti Kaljulaid i Felip, EFE

Qui ha deixat en evidència de manera flagrant la reina no és només la convidada de la Corona sinó la neboda de Letícia. No pas Victoria Federica Marichalar sinó per la banda Ortiz. L'única major d'edat, Amanda té 13 anys, és Carla Vigo Ortiz. I al seu instagram ha penjat una foto esplèndida:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla (@_.schlumpff._)

Carla, que mai ha ocultat la seva ideologia republicana, pro drets LGTBI, d'esquerres i feminista, va de morat i revela "Que viva la lucha de las mujeres". Set paraules que mai han sortit de la boca de sa tia, la reina. El futur és de les noies Ortiz: Elionor, Sofia, Carla i Amanda. Si cal esperar que Letícia badi boca el 8M les noies es floriran. Cada any Zarzuela s'empesca alguna excusa per no preparar actes per la reina.

letizia mirada GTRES

Letícia, passsa del 8M, GTRES

Fa un parell d'anys Zarzuela va filtrar: "La Reina Letizia no secundará la huelga feminista de este 8 de marzo. El hecho de que no tenga actos previstos en agenda para ese día no significa que doña Letizia apoye la convocatoria impulsada por determinadas plataformas de mujeres y apoyada por el Gobierno de Pedro Sánchez, PSOE y Podemos. Es casualidad que no tenga acto alguno". Ni fa vaga ni parla ni treballa. Un dia qualsevol. I la neboda l'avergonyeix. Reina Carla.