La reina Letícia no hi veu. No és cap metàfora sobre la monarquia ni sobre la suficiència amb la què la dona del cap de l'Estat observa els problemes del país. És literal. Fins ara no era conegut que Letícia és miop. Ha estat el digital Informalia que té un periodista que ha aprofitat la casualitat de trobar-se Letícia a un cinema de Madrid. La reina no va fer cua sinó que va accedir amb les entrades ja comprades, a veure Amenábar o Brad Pitt. I va haver de fer servir unes ulleres dins la sala. Si no hi veu de lluny la pantalla és que és miop. 

leticia ulleres de sol gtres

GTRES

Mai s'ha deixat veure amb ulleres de veure-hi. Només amb ulleres de sol.  Per coqueteria mai la veiem llegir els papers o mirar una pantalla en un acte públic posant-se ulleres. El detall és que Letícia es fa la moderna i les ulleres no eren qualssevol: eren de pasta, que fa hipster als 47 anys. Anava als cines Verdi de la capital i volia passar desapercebuda. "Doña Letizia llevaba el pelo recogido con un moño a mitad de la cabeza y centrado, y llamó la atención que usara gafas de ver, de pasta negra". A partir d'ara la premsa rosa té un nou complement per comentar.

leticia efe

GTRES

Crida l'atenció que fos divendres a la nit, el dia que va anar de blanc a dos actes oficials. A la nit es va canviar de roba: "Ataviada con unos pantalones pitillo, deportivas negras, una blazer negra y una camiseta blanca". Letícia va estar a punt de caure de lloros en un acte oficial fa pocs dies. Ara ja sabem que la culpa no era del guardaespatlles que no l'avisés. És que no s'hi guipa. I això sí és una metàfora de la Corona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat