Setena parada dels reis, ara a l'Aragó, i en una visita exprés a Jaca han passejat pel municipi de 13 mil habitants d'Osca. Els feia molta il·lusió que els reis els situïn al mapa, tanta il·lusió que els volien saludar de la manera "hortera" que diu Jaime Peñafiel: tocant-se els colzes.

felip saluda colze jaca efe

Felip saluda amb el colze una dona a Jaca EFE

Letícia ha après que això és poc royal i una horterada i aixeca la mà però Felip vol ser tan "campetxanu" com son pare i fa el gestet del colze que fa pena. Seria molt més digne una salutació a la japonesa, mans al pit i abaixar el cap. Però la senyora gran de Jaca no sap japonès i Felip està desesperat per apropar-se al poble en plena crisi de corrupció i de possible exili de Joan Carles. Letícia a la setena CC.AA, l'ha encertat. La reina, bé:

leticia saluda sense xcoze efe

leticia java GTRES

leticia jaca efe

Felip i Letícia a Jaca, EFE/GTRES

La premsa, encantada amb el nou estilisme de Letícia marcant els pits, literalment: "Con la blusa Massimo Dutti reaparece el pecho real oculto últimamente por unos tops abolsados. Ha reemplazando los estampados veraniegos por blusa ceñida con mangas de complicado patronaje y pantalón de pata ancho tobillero. Y gran novedad: sus alpargatas de cuña dejan de ser en tono nude para convertirse en negras". (diari El Mundo)

leticia marca pits GTRES

GTRES

Letícia avui ho tenia clar i ha fet "Cagum coi, aquí estic jo". Felip badant, com sempre.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat