Letícia i Felip intenten aparentar una relativa normalitat, però el seu matrimoni no és un conte de fades com fan creure a simple vista. Com totes les relacions, la seva també té alts i baixos, i si no fos pel títol de reis és probable que ja estiguessin divorciats. La reina té un caràcter massa fort, i això provoca que en ocasions col·lideixi amb el caràcter més temperat del rei. Els pares d'Elionor i Sofia han passat per diverses crisis, la majoria d'elles relacionades amb els familiars d'ell, i és que la família reial mai no ha rebut amb els braços oberts aquella presentadora d'informatius.

Quan va tenir ocasió, Letícia es va venjar de tots ells. L'any 2015 van patir la gran crisi del seu matrimoni. Van estar a punt de divorciar-se. De fet, la premsa tant nacional com internacional no parlava de cap altra cosa. Ja s'especulava amb el dia del comunicat on es confirmaria el cessament de la convivència. Tot va succeir en el 40 aniversari de la infanta Cristina, encara que després el va seguir la comunió d'Irene Urdangarin. En aquella època a la Casa Reial ja l'havia esquitxat el cas Nóos per culpa d'Iñaki Urdangarin, i Letícia estava molt nerviosa perquè podia desaparèixer la corona. En aquella època a Espanya la monarquia va ser qüestionada i penjava d'un fil.

Letizia angola aeroport
Letizia angola aeroport

Tensió a Cadis entre Felip i Letícia

Letícia va començar a fer plans en solitari i amb amigues, allunyada de Felip. Només coincidien en els actes institucionals i les mirades parlaven per si soles. Es diu que els assessors dels reis li van posar sobre la taula a la reina les clàusules que va firmar en casar-se. Segons aquestes, Elionor i Sofia es quedarien a palau i no podria veure-les, motiu més que suficient per donar-se una segona oportunitat.

https://www.youtube.com/watch?v=3iiiZUbZNQQ

Aquestes setmanes també han estat massa tenses entre ells perquè Letícia ha intentat frenar per tots els mitjans que Leonor estudiï la formació militar, la reina creu que és innecessari, però el rei li va deixar ben clar que és protocol. Aquesta setmana van estar a Cadis, visita que serà recordada sempre pel vídeo viral de Felip tocant el caixa amb Letícia rient. Aparentment podria estar tot bé, però no és així. Minuts abans d'aquesta quotidiana escena, la tensió entre ells podia tallar-se amb un ganivet.

Letizia es va mostrar molt més propera amb la ciutadania, però no amb Felip ni amb les seves escortes. Amb un d'ells va tenir una petita discussió. Li va demanar que tanqués una de les portes del teatre pel corrent d'aire. Al guardaespatlles no li va quedar més remei que acatar les ordres de la reina, la seva cara era de pocs amics. Entre els reis hi ha una cosa que no va bé, però s'encarreguen de dissimular-ho.