Letícia és la gran tapada del cas Joan Carles. Amb l'enèsima reaparició de Corinna posant sota el focus el mafiós Joan Carles, l'aprofitat Felip i la conspiradora Sofia, quin paper juga la reina Letícia en aquesta partida? Pilar Eyre dona les novetats a Lecturas: aparença d'humilitat. Ara que se sap que Felip es va aprofitar dels milions opacs, il·legals i defraudats per Joan Carles, Letícia ha donat ordres de no aparentar luxes. De portes en fora: més Zara i menys cirurgia estètica.

leticia mascareta gtres

leticia cervantes EFE

Letícia amb mascareta a l'últim acte oficial, GTRES

Serà que amb mascareta ja no li cal operar-se la cara però Letícia renuncia al bisturí i va vestida com de comercial de Don Piso. Sosté Eyre: "La nueva Letizia ha sido tajante: para el trabajo diario, vestidos de bajo coste. Para recepciones, reciclar trajes o simplemente, repetir. Zapato plano y americanas, ha prescindido de las pestañas postizas. Ni salidas con amigas, ni viajes secretos a Barcelona, ni hará visitas al cirujano plástico para refrescadinhas ni siquiera habrá fotos con su hermana, que vive en Madrid".

leticia operada gtres

Letícia després de passar pel quiròfan, inflada de bótox, GTRES

Pilar Eyre té informació que la falsa modèstia no serà només del seu look personal sinó a Palau: "La bodega real recubierta por arena del océano Índico no se enriquece con nuevos vinos. Se va a desmantelar el pabellón de caza del emérito con más de 500 animales muertos, se va a prescindir de la mitad de los 40 coches de lujo y los 60 chóferes se han aligerado considerablemente. Felipe ha vivido siempre rodeado de comodidades y no advierte lo anacrónicas que algunas resultan". Seran dues Letícies, la pobra i la rica:

rinoplastia leti

Letícia abans de fer-se barbeta, pòmuls i nas i després, Telecinco

Letícia filtra que veurem la nova Letícia. Ja no es punxa bótox ni tan sols es tenyeix. Prefereix semblar una bruixa que una xoriça.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat