Per molt que Felip i Letícia facin veure que no passa res, que el seu és un matrimoni ideal, que els missatges de Jaime del Burgo, examant de Letícia, els hi llepa un peu i que són una parella modèlica, no enganyen a ningú. Felip, a la que pot, marxa, com aquest cap de setmana, que ha marxat a esquiar a la Vall d'Aran, sol, sense la seva dona, i on s'ha fet fotos amb una restauradora de Vielha, que li ha agraït la presència al seu establiment amb una fotografia junts com fan tants restauradors orgullosos. El diari Segre ha parlat amb veïns i esquiadors: "La llegada en solitario del rey levantó gran expectación entre vecinos y aficionados al deporte blanco en la Val que coincidieron con él. El viernes por la noche, el monarca cenó junto con su grupo de amigos en un restaurante de Vielha, El Fogón del Valle, y ayer sábado al mediodía se le vió comiendo en un restaurante en la zona de Beret, según informaron aficionados al esquí que coincidieron con él. Aseguraron que el rey esquió por la mañana por la zona de Baqueira y en la de Beret, donde paró a comer y despertó la curiosidad de esquiadores y empleados de la estación. La familia real tiene una casa en la Pleta de Beret, en Naut Aran, cedida desde 1984 por los empresarios de la estación y en la que se prevé que está alojado el monarca durante el fin de semana".

Felipe cenando en la Vall d'aran, foto exclusiva EN Blau v2 (1)
Felip a la Vall d'Aran, 16-17 de febrer 2024, foto EN Blau 

Felip i Letícia, a la que poden, fan vida separats, estan molt millor sols que amb companyia. La setmana passada, però, van haver de fer el que toca, compromisos institucionals plegats, fins i tot un dia assenyalat com el 14 de febrer, Sant Valentí, dia dels enamorats, que no van viure sols i de manera romàntica, sinó envoltats de molta gent, autoritats i alts càrrecs. Els monarques van estar junts a Catalunya, per exemple, inaugurant la segona Torre Puig a l'Hospitalet. I Letícia quin look va triar per l'ocasió? Un vestit-jaqueta de color negre, un dos peces elegant i espectacular, un disseny de Dries Van Noten, en color negre "y con detalles como el brocado presente a lo largo de todo el look o el cuello mao de la chaqueta que le aportaba un toque de personalidad", segons Lecturas.

Un look que ha cridat l'atenció a la premsa estrangera i que com sempre, li ha valgut algun qualificatiu curiós. No és la primera vegada que un mitjà europeu bateja l'asturiana amb algun malnom peculiar, i ara, hem tornat a veure una nova demostració d'això amb una revista alemanya. La revista Bunte ha titulat amb un sobrenom molt potent, dirigint-se a Letícia de manera molt directa i contundent. Una publicació que té el punt de mira en la reina espanyola, ja que fa un temps van comparar Letícia amb una princesa Disney, quan en veure-li un floc de cabells blancs, el seu tan característic, la van comparar amb Elsa de Frozen, batejant-la com a "la reina de hielo". Ara, veient el seu look de negre, amb el dos peces, no ho han dubtat i l'han titllat de "La dama de negro".

DL u549689 023
Letícia / GTRES

Una manera d'esmentar la reina que ha sorprès, que tot i que parli de la seva tria cromàtica, li confereix al terme una foscor, una solemnitat i una intensitat que han cridat l'atenció. La imatge de Letícia és analitzada del dret i del revés per la premsa d'aquí i la d'allà. Des del Regne Unit, el Daily Mail insisteix en que és una de les reines de l'estil, i que a elegant no hi ha qui la guanyi. A Itàlia han quedat rendits al look escollit a Barcelona, i a França la consideren La reina de la moda... Qui sap, potser Letícia anava de negre el dia dels enamorats perquè veu molt negre el seu matrimoni amb Felip.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!