Coincidint amb el 79è aniversari de Joan Carles I, Telecinco va dedicar ahir a la tarda un espai a recordar la seva trajectòria. Els tertulians, vells coneguts del espectadors de la cadena de Mediaset, no van estalviar en afirmacions que sacsegen el fins no fa tants anys intocable nucli de la monarquia espanyola.

Sota la batuta de María Teresa Campos, la seva filla Terelu, Jesús Mariñas, Pilar Eyre i Jaime Peñafiel van completar la biografia oficial amb algunes pinzellades de la seva vida personal que fins ara no havien sortit a la llum. "El Rei no és un bon marit, des de l'any 1975 que no té cap relació amb la Reina Sofia", va explicar Eyre. Mariñas hi va afegir que Joan Carles ha tingut moltes amants, afirmacions que Campos intentava suavitzar amb un "presumptament".

També el periodista Jaime Peñafiel va afirmar, per sorpresa de tothom, que Joan Carles va demanar el divorci a Sofia l'any 2012 "però no li van deixar consumar". El periodista, a preguntes de la presentadora, va assegurar que es tractava d'una informació contrastada per fonts solvents.

"Avi absent"

Per acabar d'embolicar la troca, la periodista Pilar Eyre va carregar contra el rei emèrit assegurant que "no veu les netes". "És un pare i un avi absent", hi va afegir atribuint la causa de tots els mals a les tenses relacions de Joan Carles amb la reina Letícia.