Els reis espanyols Felip VI i Letícia han fet la prèvia de Setmana Santa al Japó, en una visita oficial on, com sol passar, s'ha parat més l’ull en els looks de la Reina, que en la cosa institucional.

Els vestits i complements que ha lluït Letícia han estat en general aplaudits per la premsa, però no han sortit precisament de franc.

EFE

La periodista catalana especialitzada en la Casa Reial, Núria Tiburcio, ha destapat a Vanitatis el preu dels modelets de la Reina al Japó, que arribaria als 10.306 euros en total.

En la visita de tres dies, Letícia ha lluït sis vestits, cinc de nous i un que ja havia utilitzat altres vegades.

Entre aquests, destaca el del seu primer dia a Tòquio: el conjunt vermell amb abric, bossa i sabates s’enfilaria fins als 1.264 euros.

EFE

També criden l’atenció els 882 euros del vestit verd de Carolina Herrera, amb arracades a conjunt i un bolso de Magrit de color beix.

Letícia acte tarda

Jennifer Navarro

Encara més, les arracades de Chanel que va estrenar pel final del viatge, valorades en 6.400 euros, segons el citat mitjà.

Letícia, lluint les arracades de Chanel. Imatge: EFE

Veurem, a partir d’ara, quants cops repeteix Letícia -si és que ho fa- els 5 vestits estrenats al Japó.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat