Ha nascut una estrella a Telecinco. La presentadora Sonsoles Ónega porta temps a la cadena de Mediaset, però no ha estat fins a aquesta setmana que s'ha revelat com la gran aposta renovadora de Vasile. La periodista s'ha carregat Jordi González (almenys, de moment) i es multiplica per la graella: 'Ya es mediodía', 'Supervivientes' i el pròxim reality del grup, 'La Casa Fuerte'. Comença una era i tot són elogis cap a la madrilenya, que ha deixat el periodisme pur i dur i les sessions del Congrés per l'entertaiment més cru. En joc, la corona de l'audiència i la fama. De corones, de fet, en sap alguna cosa.

Sonsoles Ónega T5

Sonsoles Ónega T5

En el seu currículum hi ha un apartat personal que la distingeix de la resta: és amiga íntima de Letícia Ortiz, reina de passat televisiu. Van coincidir a CNN+ i es parla molt de la seva gran relació. Curiós perquè sembla que fa molt de temps que no s'han vist: en una entrevistaJaleos, es declara supermonárquica convençuda perquè Felip "será un buen rey" (parla en futur, deu ser que els 6 anys de regnat d'El Preparao han estat una broma) perquè Letícia l'ha ajudat. "Una mujer muy pegada a la sociedad, camina por las aceras de la ciudad y sabe cuál es su papel. Un papel que ha ido perfeccionando a lo largo de los años". Que sap el seu paper i que mana a Zarzuela? Oi que sí. De la resta...: "no le has visto por la calle en tu vida, hulio". 

leticia perdon GTRES

Letizia GTRES

Letícia Sonsóles Merca2Letícia Sonsoles Ónega merca2.es

leticia despatx3

@casareal

El ridícul continua amb una frase per estudiar-la a fons: "es una mujer -me guío por sus actos públicos, ¿eh?- con preocupaciones y que persigue una sociedad mejor." Si parla així per segons quins actes oficials, s'entén l'al·lucinació. La incògnita: com serà amb ella en privat?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat