Letícia bada. La reina consort només té una obligació constitucional: fer de regent si Felip mor abans que Elionor faci 18 anys, l'octubre que ve. La seva "feina" s'acaba d'aquí a 9 mesos. De fet, a menys que a Felip li agafi un infart, tota la responsabilitat de Letícia fins ara es resumia en una obligació: no espifiar-la. Parlar poc, lluir al costat del rei o sola i vestir bé. Una feina fàcil i ben pagada, cobra 142 mil euros i ho té tot cobert. Tot. La roba també. Ella només es limita a donar el vistiplau al que li preparen. I això també ho ha fet malament aquest gèlid dimarts de finals de gener, amb el país sota la neu i gelat. Com ha aparegut al seu acte oficial? Sense mitges, mitjons ni res que tapi els turmells. Inadequada, equivocada i congelada:

Letizia sin medias gtres

Letícia passant fred, GTRES

En el vídeo s'aprecia més que camina passant un fred que pela i en arribar a la porta parla del temps com dient "Uy, no sabía que haría este frío en Madrid hoy 24 de enero con toda España colgada de la nieve". El senyor que la rep no sap on mirar. Què no ho veus, noia? A Madrid avui al migdia estaven a zero graus. Ella devia pensar ah ni frío ni calor:

Letizia en pleo frío GTRES
Letícia en plena onada de fred GTRES
Letícia cara de fred EFE
Letícia cara de fred EFE

La reina consort, amant del bótox, aconsegueix amb la cara congelada un "efecte bótox", la pell estirada, tibada, sense calidesa, celles tibants i sense faccions humanes. Serà per això que va pel carrer sense jaqueta, ni gavardina, ni mitjons. Sabata sense res i a la guerra. Que Letícia detesta tapar-se els turmells ja no és un secret. Li passa sempre. 

Letícia es nega a vestir amb mitges a Viena a 2 graus: els motius per anar a pèl

Letícia  a Viena. Els reis de visita oficial a la capital d'Àustria per fer un homenatge a les víctimes del nazisme i inaugurar al Museu Belvedere una exposició sobre la influència de la psicoanàlisi de Sigmund Freud en l'obra de Salvador Dalí. Letícia abrigada fins al cap a una ciutat on s'arriben als 4 graus sota zero i la temperatura mitjana a l'hivern són 2 graus positius. En plata: hi fot un fred que pela. Es posa un abric pelut llarg però torna a negar-se a posar-se mitges i deixa les cames a l'aire sota la faldilla. Ni mitges ni pantalons. tossuderia.

 

letizia viena gtres

letizia viena medias efe

letizia frio sin medias efe

Letícia sense mitges, GTRES/EFE

Un altre cop és una altra autoritat, una dona, qui la deixa en evidència. Ara és la primera dama austríaca, la dona del president Alexander Van der Bellen, Doris Schmidauer qui li diu, senyora vesteix amb pantalons que és hivern i som a la freda Viena. I sinó, posi's mitges. Abans ja li ho havia deixat clar la dona amb més poder de l'Estat, no Letícia sinó Meritxell Batet. A la freda Madrid al costat de la presidenta del Congreso molt més preparada:

letizia meritxell batet medias GTRES

Batet amb mitges, Letícia a pèl, EFE

La premsa afí, a protegir-la. Diari El Mundo: "La teoría de muchos es la siguiente: la Reina hace ejercicio a primera hora y venía acalorada. Aunque por otra parte, probablemente la cosa sea más sencilla. No se puso medias porque no le dio la gana y porque puede hacerlo con más autoridad que nadie, pero no por ser Reina, sino por contar con unas extremidades pluscuamperfectas". O és per lluir turmells o perquè als 50 la naturalesa mana i té fogots. Uf, aquesta és nova: la menopausa de Letícia.