Els Borbons no cal que comprin dècims de la loteria de Nadal. Els hi va tocar el Gordo el dia que un espermatozou va anar més ràpid que la resta. No contents amb això, n'hi ha alguns, com el rei fugat, que s'han passat la vida arreplegant bitllets amb les mans plenes de manera fraudulenta. Total, a Espanya tothom mira cap a una altra banda i que si Viva el Rey! i milongues abjectes amb les que els vassalls s'omplen la boca.

leticia i felip seriosos

Letícia i Felip (GTRES)

Com que Espanya és el país de la genuflexió, un any un excompany de Letícia a TVE va voler oferir als reis uns dècims en honor a la data del seu casament. El número 22504 (22 de maig del 2004) i totes les terminacions possibles, perquè així s'assegurava que els hi toqués algun número. En total, Felip i Letícia van guanyar 26.592 euros que van donar a una ONG. No són les úniques celebrities que han obert el cava durant algun sorteig. Qui va guanyar més, l'actor Nacho Guerreros.

nacho guerreros

Nacho Guerreros (Telecinco)

L'actor d'Aquí no hay quien viva i La que se avecina va guanyar el Gordo de Nadal fa 15 anys. Es va mudar a Madrid, va ajudar sons pares, va iniciar diferents negocis i després es va dedicar a la interpretació. Però el portal Jaleos recorda altres famosos amb dècims guanyadors. Com Mercedes Milá.

 

Mercedes Milà GTRES

Mercedes Milá (GTRES)

Gràcies a la productora per la qual treballava el 2006, Megamedia, l'empresa va comprar un dècim que es va endur un dels suculents premis de la Loteria de Nadal. Com Isabel Gemio, que emplaçada pels seus fills, va comprar un dècim guanyador. O Nieves Herrero, que va aconseguir el quart premi, i que ella sí és compradora compulsiva de números de cara al sorteig.

Carmen Lomana, Instagram

Carmen Lomana (Instagram)

En canvi, hi ha qui viu amb un nivell de vida tan alt, que quan li va tocar, ni es va assabentar. Com Carmen Lomana, que no va comprovar que era (més) milionària fins que uns amics que compartien número la van avisar que els nens de San ildefonso havien cantat el seu número.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat