Letícia ha volgut eclipsar la seva filla Elionor. Quan tota la premsa rosa duia en portada el primer acte en mesos de la princesa, vestida per a l'ocasió amb un look working girl molt innocent, Letícia s'ha reservat l'última foto de la setmana, divendres al matí per un acte de l'IBEX 35, a la Fundació FAD a la seu d'Endesa, l'elèctrica. Allà Letícia ha eclipsat Elionor i li ha robat les portades a la filla amb un cinturó a l'alçada de les aixelles, clavat a les costelles i molt per sobre del melic. Un look modern per aclarir a Elionor que mai no la superarà com a icona de la moda. La mare té enveja de la filla i va a totes, com una influencer, Letizieida:

Letícia mira avall GTRES
Letícia mira avall GTRES
Letícia mira amunt EFE
Letícia mira amunt EFE

Letícia ha lluït sòbria i gris un vestit d'estrena, disponible a Adolfo Domínguez per 199 euros. L'elegància l'ha dut a l'abric, un de bàsic que ha tornat a portar per sobre de les espatlles, com acostuma afer quan fa fred. Unes botes negres i altes de taló fi de Steve Madden han desafiat Elionor. Mentre la noia de 17 anys ha d'anar amb una sabata plana de monja, Letícia va amb uns talons de vertigen. Letícia 1- Elionor 0:

Letizia bolso negro EFE
Letícia divendres, EFE
Elionor dijous EFE
Elionor dijous EFE

Letícia amb una bossa de mà ideal ("un Mauska de color negro, con cierre completo en cremallera, un bolsillo trasero de efecto terciopelo, precio de 350 euros"). Elionor amb les mans a les butxaques, sense res per agafar, nerviosa i assecant-se la suor dels palmells als pantalons. Unes botes mosqueteres precioses i estiloses (Letícia) contra unes ballarines de novícia que espatllen tot el look de la princesa Elionor. Els estilistes de Zarzuela ha decidit que la reina és una. El que faltava, la mare té gelos de la filla i en menys de 12 hores surt a eclipsar-la. La batalla de la successió ja ha començat. Elionor és més guapa, més elegant i mil vegades més natural que Letícia. I la reina es resisteix a cedir el tron. Ens divertirem.

Letícia enveja la dona de Pedro Sánchez

letizia begoña gómez EFE

Letícia i Begoña Gómez a la cimera de l'OTAN / foto EFE

Segons Pilar Eyre Letícia sent enveja de Begoña Gómez, la dona del president del govern espanyol. Gómez és més jove (47 anys) i està menys operada, i a Letícia no li va agradar compartir protagonisme amb la dona de Pedro Sánchez a Madrid. Escriu Eyre "Cuando coincidían ambas en el mismo plano, la reina, que no sabe ocultar sus emociones, tenía una expresión crispada, como si su presencia la irritara. Los periodistas tratamos de justificarla: “Es que Begoña se cree la primera dama”. Consulto con un experto en protocolo: “Es que lo es... Letizia es reina consorte. Este equívoco empezó con Carmen Romero, a quien, cuando ganó las elecciones Felipe González, se le preguntó cómo se sentía como primera dama y ella se quitó el muerto de encima diciendo que la primera dama era la reina. Y desde entonces se ha repetido como un mantra, pero no es cierto.” 

reina Letícia i Begoña Gómez EFe

reina Letícia i Begoña Gómez/ EFE

Punt final a una gran mentida de la premsa: Letícia no és la Primera Dama d'Espanya. Ho és la dona del president electe de torn, ara Begoña. Letícia és reina consort, punt. I això emprenya Letícia i la crispa en públic. Ella sempre un pas més davant, per eclipsar Begoña, Elionor o el papa de Roma.