Elionor ja és una dona. Després de tornar a Madrid per les vacances nadalenques del seu internat gal·lès, ha reaparegut finalment en un acte a la Creu Roja, tota sola, presidint al costat del ministre Escrivá, i enfrontant-se als fotògrafs. De moment no fa discursos però conscient que cada gest serà escrutat al detall, anava tibada com un pal. Vestida i maquillada amb estil "working girl": ha combinat jaqueta i pantalons, un jersei de coll cigne color burdeus i un gran error, unes sabates estil ballarines massa planes. L'obsessió de Letícia pel seu mal de peus prohibeix que Elionor llueixi un mínim de taló. Queda molt rar:

Elionor sabata plana EFE
Elionor sabata plana EFE
Sabata plana Elionor GTRES
Sabata plana Elionor GTRES

També lluïa un lleuger maquillatge, gloss de llavis per brillar i màscara de pestanyes per destacar els ulls blaus. Com ja va advertir Pilar Eyre, Elionor ha guanyat pes per l'alimentació britànica. Segons la cronista catalana, tots els nois i noies de l'internat tornen a casa amb més quilos que els que tenien, conseqüència d'allunyar-se de la dieta mediterrània. La cara més arrodonida l'afavoreix, està brillant. Però se la nota incòmoda amb el protocol i quan ha de saludar fa un gest anti-natural, com un tic. En lloc d'esperar una reverència, que ja ningú no li fa, és Elionor la que s'ajup encorvant el cos i fregant-se els palmells de les mans als pantalons, com assecant-se la suor. Ho fa contínuament, com un tic. Tots els que la saluden es neguen a fer-li la reverència, ni un de sol ho fa, i Elionor en lloc de saludar dreta, tira el cul enrere:

Elionor saluda encorvada EFE
Elionor saluda encorvada EFE
Elionor saluda raro EFE
Elionor saluda raro EFE
Elionor treu el cul per saludar EFE
Elionor treu el cul per saludar EFE

Letícia no li ha fet classes de saludar amb l'esquena dreta. Els nervis, la falta de pràctica o la timidesa. Una princesa amb un estil juvenil però amb dos problemes d'imatges: la sabata plana és massa infantil i topa amb el look, plenament encertat. Per alguna raó mèdica encara no li han arreglat les dents. I segueix tenint uns cabells llarguíssims en contra d'altres princeses europees que en arribar als 18 anys ja se'ls tallen. Elionor desdentada, cabellera i sabata plana i massa ajupida. Però per la resta, esplèndida:

Elionor desdentada GTRES
Elionor desdentada GTRES

És la tercera ocasió que la princesa d'Astúries i Girona participa en una activitat institucional en solitari. La seva estrena va ser el març del 2021 a la seu de l'Institut Cervantes pel 30è aniversari de la institució cultural. El 20 d'abril passat va estar en un institut de Leganés (Madrid) per aprendre amb els alumnes del centre com utilitzar el telèfon mòbil i internet de forma segura.  La princesa va iniciar divendres passat les vacances nadalenques a l'internat de Gal·les (Regne Unit) on estudia segon de batxillerat i reprendrà les classes el 5 de gener. Recta final dels seus estudis a l'estranger l'any que serà legalment major d'edat. Adulta ja ho és.