Les visites oficials de Letícia tenen perill perquè el poble és molt natural. Aquest viatge a Cuenca mereix una especial felicitació per la reina. Per un cop i sense que serveixi de precedent, Letícia ha fet el que toca: visitar persones amb discapacitat intel·lectual. Així sí. Letícia ho ha fet molt bé. Per això serveix tenir una reina. Menys actes de l'IBEX i més posar-se al costat dels col·lectius que necessiten visibilització.

leticia persones discapacitat EFE

EFE

Però el perill era que els amfitrions que rebien els reis no tinguessin pèls a la llengua. Un adult que feia manualitats al centre recordava Letícia de quan era Letizia, presentadora del Telediario. I la conversa, tot i el soroll, és perfectament audible. Vídeo: 

En Blau

Home "Te he visto cuando estabas trabajando en la 1". Letícia "Hace ya muchos años, gracias". Home: "¿Ya te has quitado?". Letícia: "Ahora ya no hago eso. Ya me he quitado. Porque me casé con el Príncipe" i assenyala el rei.

letizia parla EFE

leticia felip loteria efe

EFE

Després els reis han temptat la sort i la venedora de l'ONCE ha confessat a Telecinco que han comprat tots els cupons del número 22504, data del seu enllaç matrimonial. Ha estat un bon dia per la reina, parlant amb els discapacitats. Tot i que la resposta que ja no fa de periodista perquè s'ha casat (con el Príncipe) sembla el que és: masclista. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat