Letícia és la dona més fotografiada d'Espanya i això té peatges: deixa proves gràfiques  de tot. La intimitat es fa difícil i la impostura es delata. En les quatre setmanes de confinament, la Corona pateix un escàndol de corrupció al màxim nivell: el pare de Felip. Periodistes prestigiosos d'investigació estan fent preguntes a persones properes a Joan Carles i se sabrà tot. Zarzuela intenta tapar-ho amb fotos i més fotos de Letícia oficinista. Un petit detall ha passat desapercebut: el llapis.

leticia oficinista 7 cr

LETICIA BLANC OFICINA cr

leticia oficinista 6 CR

leticia oficinista 2 CR

leticia oficinista 3 CR

leticia oficinista 4 CR

EUWHwIfXgAEvQ0H

Casa Reial

Com el dia de la Marmota: Bill Murray Letícia es canvia de jaqueta i sempre el mateix llapis que mai apunta res, que mai no es gasta, la mina intacta, sempre afilat i sempre la mateixa mida. D'atrezzo. La reina fa el paperot, la foto. Letícia fa el tifa. I una experta en imatge ho denuncia a twitter:

L'experta Patrícia Centeno parla de #postureo. Però és més que això: és la monarquia mateixa representada en un llapis de carbó: antiga, obsoleta, inoperant, aparent i sense treballar. Per això Letícia s'opera, per semblar-se al seu llapis que no canvia amb el pas del temps. Perquè no es fa servir. I una cosa que no es fa servir, com la monarquia, no serveix per res.