La Família Reial no té, que hagi transcendit, cap membre amb coronavirus. Però Felip VI va amagar un any a l'opinió pública que el seu pare tenia milions evadits a paradisos fiscals. Així que Zarzuela té zero credibilitat. Qui més a prop ha estat del virus és Joan Carles com va destapar En Blau mostrant unes fotos recents del monarca besant-se amb Javier Solana, hospitalitzat fa 33 dies per coronavirus. Qui té el virus és Jaime Peñafiel, que tot i la malaltia segueix publicant columnes als 87 anys. La del digital LOC destapa que detesta una branca dels Borbons: la Marichalar.

elena jaime marichalar gtres

froilan victoria federica gtres

GTRES

Els testos s'assemblen a les olles. Elena de Borbó, duquessa de Lugo i Jaime de Marichalar, duque de Lujo amb jota, són ridículs: amb  ínfules de classe alta, maltractant el servei, vicis ocults, addictes als diners i amb fills molt maleducats. Jaime Peñafiel els destrossa a partir de l'última incorporació: la murciana Mar Torres, multimilionària hereva de la Xarxuteria El Pozo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mar Torres 👸🏼 (@martorresss) on

Escriu Peñafiel: "La impresentable influencer sin influencia alguna y novieta del polémico Froilán es incapaz de dejar su alevosa intrascendencia y estupidez, rompiendo el confinamiento para tomar una copa con una amiga. Esta tía es imbécil". Sense citar-la destrueix Mar Torres en una frase: influencer que no influeix, intranscendent, estúpida i imbècil. A peñafiel el virus l'ha fet treure el fuet. Però no només ataca la nòvia del fill gran, quart en la línia successòria, sinó els pares de Froilán.

mar torres froilan GTRES

mar torres tapada GTRES

GTRES

Peñafiel és clar: si Mar Torres és ridícula com a membre de la Família Reial és pel paper d'estrassa d'Elena i Jaime en l'educació dels fills, recordant que Victoria Federica surt amb un treballador de la nit, un discjòquei: "Parece ser que la madre ha tirado ya la toalla en su lucha por reconducir la vida sentimental de su hija. La de su hijo, ya la tiró hace tiempo. Y la gente se pregunta, a propósito de todo esto, que pensará el estricto y serio papá. ¿Habrá tirado también la toalla?". Qui ha tirat la tovallola és mitja Espanya amb aquesta decadent Família Reial. S'acosta l'hora de votar botar-la.