¿Com ens hem de vestir a casa confinats si tenim una vídeotrucada? Aquesta pregunta se la fa mig planeta i molts recorren als especialistes. A Espanya el look més observat és el de la reina Letícia. I per tapar l'escàndol de corrupció està mantenint certa activitat: videoconferències fotografiades i difoses per Zarzuela. La premsa s'entreté en el nou look de dimarts: 

leticia confinada 1 CR

Casa Reial

A diaris monàrquics com La Razón escriuen "Un look idéntico al de día pasados, traje y camiseta debajo, sin maquillar y con la melena suelta. Unos básicos imprescindibles para estos días de teletrabajo". Als portals rosa com Vanity Fair prefereixen "Doña Letizia ha optado por la sobriedad del traje sastre pero ha querido ponerle una nota de color con un jersey de cuello cisne en tono coral —por aquello de la nieve primaveral de las últimas horas". Carrincló fins a dir prou. Què hi fa dins de casa amb un jersei de coll alt? L'estilista fa vacances, la maquilladora no perquè maquillada sí que hi va.

leticia confinada 2 CR

C.R.

Letícia pren notes a mà, com fa anys, i manté el posat seriós que la caracteritza. Amb aquest look clàssic sembla una senyora gran que s'arregla per les visites. Si més no el seu despatx és modern. L'oficina del seu marit segueix sent un horror sortit del 1900. Tota la decoració, la fusta, les rèpliques de caravel·les a les prestatgeries i les espases llueixen com en un antiquari. Ella opta per una sala més moderna, blanc nuclear. El contrast és brutal i deixa en molt mal lloc l'obsolet Felip VI:

leticia confinada 3 CR

leticia confinada 4 CR

C.R.

El detall més repugnant és el de les ungles, que no es pinta i un altre digital rosa Vanitatis explica per què: "El esmalte brilla por su ausencia.  Sus uñas jamás están vestidas. Ni siquiera con esmalte a modo de protector. A menudo, las uñas de la Reina están rodeadas de pequeñas pielecillas, los llamados pellejos". Felip en un museu i Letícia en un OVNI. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat