Drama total al fandom de la reina Letícia. Un dels seus clubs de fans més nombrosos acaba d'anunciar que tanca la paradeta. La seva presidenta i creadora s'ha atipat del comportament de la seva ídola i de la Casa Reial en general. Parlem de "Letizia de princesa a reina", un compte amb 190.000 seguidors creat fa anys i que analitza els looks, els discursos, els actes i tot allò que té a veure amb la dona de Felip VI. La seva abnegació no ha tingut la recompensa esperada, se sent desil·lusionada i ferida, i per tant ho deixa. Que la defensi i l'aduli un altre. Amb ella que no hi comptin.

L'agreujada ha explicat a través d'un vídeo els motius de la seva renúncia a la causa: "Ya no creo en lo que estoy haciendo". Ha dedicat grans esforços a investigar cada pam de la vida de Letícia i, a canvi, el que ha rebut ha estat indiferència i un buit total, "estoy decepcionada con la Casa Real y su estrategia de comunciación. Están obsoletos y deberían ser más abiertos". Caram. Fins i tot els incondicionals monàrquics se n'adonen de la realitat. Diuen que Roma no paga traïdors, però Zarzuela tampoc no paga palmeros. 

Blog Letizia Instagram
El compte "Letizia de princesa a reina" /  Instagram

La fan número 1 de Letícia a xarxes, dolguda. Tanca la paradeta amb retrets a Casa Reial

La dona, odontòloga de professió i que acaba d'estrenar-se com a mare, ha tingut un rampell de lucidesa que ha desembocat en el tancament del compte. S'ha acabat analitzar bruses, vestits, sabates, joies i complements; no tornarà a ensabonar les intervencions públiques de la reina a actes oficials, recepcions o ocasions especials. Se sent utilitzada i ignorada, esperava més. Assegura que, des que comencés amb aquesta aventura, ha tingut molt de contacte amb la Casa Reial, però la resposta mai no l'ha acabat de convèncer. La gota malaia, finalment, ha provocat la fractura. "No han estado a la altura. No me he sentido respaldada desde hace 2 años y no tengo ganas de seguir". Adéu. 

Blogger Letizia críticas lo deja Instagram
La instagrammer i fan decepcionada amb Letícia / Instagram

"Desencantada con la reina", el clatellot de comiat de la instagrammer oficial de Letícia

La instagrammer cessant ofereix pinzellades més personals que reblen el retret de la indiferència. "He tenido contacto con ellos por un asunto personal. La respuesta no ha sido la esperada. Nunca lo ha sido". Matisa que no creu que es tracti d'una animadversió personal, de cap croada dirigida cap a la seva persona. Senzillament "es su forma de actuar y de comportarse con la gente". Remata amb una frase que subscriuen republicans i fins i tot l'antifelipista i antileticísta Jaime Peñafiel: "Cada vez más desencantada con la figura de la reina como tal y con la institución, he perdido la ilusión". S'ha caigut del cavall, o millor dit, de l'unicorn màgic de la Corona. Ha trigat, però finalment ha entès que els plebeus els importen un rave. Els detractors, per descomptat, però també els fidels aferrissats. Tots anem al mateix sac.

Letizia camisa blanca efe
Letícia / EFE

Criatura, es pensava que ella era diferent. Benvinguda al món real, que no royal. Sort i encerts en el futur.