L'últim acte oficial de la reina Letícia va ser el lliurament d'uns premis de Moda el 19 de desembre. Des d'aquell acte han passat 20 dies fins que l'esposa del cap de l'Estat ha reaparegut per la Pasqua Militar. 20 dies de vacances, més que les seves filles Elionor i Sofia. A què ha dedicat aquestes 3 setmanes? Un viatge familiar pagat amb diners públics a un destí no revelat i passar pel cirurgià plàstic de confiança. Així ho creu un dels més experts en el look de la reina, Carlos García-Calvo, que escriu al seu blog del diari El Mundo: "A pesar del maquillaje (se notan mucho los brochazos), estaba muy guapa aunque esperábamos verla menos hierática y más relajada después de sus más de dos semanas de vacaciones en paradero desconocido. Alguna "méchante langue" estará diciendo que el hieratismo se debe a algún pinchacito". Comprovin vostès mateixos:

reis pasqua militar CR

reis pasqua miulitar 23 CR

Casa reial

leticia pasqua militar 2019 GTRES

EFE

La reina aprofita els seus períodes vacacionals per operar-se. Pilar Eyre ja va destapar que durant l'agost de l'accident d'Spanair Letícia es va fer la cara nova i el funeral d'Estat la va fer reaparèixer sobtadament en públic amb la cara feta un cromo per l'operació:

leticia recent operada spanair GTRES

GTRES

Entre el dubte de si Letícia ha fet el viatge secret a Miami i si les nenes han demanat als Reis d'Orient el maquillatge de la Señorita Pepis, Zarzuela comença un nou any ple de bons desitjos. El tortell de Reis el van fer a casa de Jesús Ortiz, el pare de la reina. L'altre avi ja té prou amb el que té com per organitzar tortells. A qui li va tocar la fava? Als contribuents, que paguem el tortell, el bòtox i la festa.