Continua la tasca de netejar la imatge de la Corona per contrarestar els escàndols del pal de paller, el rei emèrit Joan Carles. Primer, anant tota la família feliç a un acte dels premis Princesa d'Astúries. Ara, enviant Letícia a Hondures en tasques humanitàries.

La reina acaba d'aterrar al país de centre Amèrica per segona vegada en un viatge que té com a objectiu entregar ajuda humanitària en aquell país després de les destrosses provocades pels huracans Eta i Iota. Ho ha fet a l'aeroport de La Ceiba, i ha volgut marcar diferències amb l'anterior viatge que va fer el 2015. Si llavors anava de punta en blanco, ara ha volgut baixar de l'avió, fins i tot, amb l'armilla vermella de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional i botes Panama Jack. Res de joies, cua alta als cabells... Com si anés a fer feina ipso facto. Letícia fa cinc anys:

leticia honduras 2015

Letícia 2015 Hondures (Efe)

Letícia avui:

leticia honduras 2020

Letícia 2020 Hondures (@CasaReal)

 Però després del paperot, la reina s'ha traslladat directament a un dels hotels més luxosos de la ciutat de San Pedro Sula, de quatre estrelles, i tal i com diuen a Vanitatis"alejada del foco de los medios para descansar del vuelo de más de 7 horas y retomar la agenda muy temprano el martes 15 de diciembre". Part de la xarxa no entén ben bé el viatge de la reina en moments com aquests: