La reina Letícia ha tornat a l’agenda oficial després d’una setmana molt intensa amb el 50è aniversari del seu marit, el primer acte d’Elionor com a princesa a l’entrega del Toisó d’Or i la publicació del comentat vídeo que mostra la família en el seu dia a dia.

Aquest dijous ha presidit l’últim esdeveniment de la setmana, al capdavant d’un fòrum contra el càncer. En aquest tipus de jornades divulgatives, la Reina acostuma a lluir uns outfits sobris i elegants. I en aquesta ocasió ha tornat a ser així.

L’estil que ha escollit és dels més lady que se li recorden. La camisa blanca, d’Hugo Boss, ja l’ha vestit en altres ocasions. De seda, coll rodó i màniga ampla, és una aposta segura si la combines amb una faldilla de vol de color blau navy com aquesta. Tot, a més a més, amb uns salons de pell del mateix to.

Letícia faldilla blava  EFE

Letícia faldilla blava 2 EFE

EFE

Letícia ho ha complementat amb un abric blau marí que s’ha deixat posat sobre les esquenes i un clutch en platejat amb un Swarovski.  

Ara bé, de totes les seves noves incorporacions a l’armari, cal destacar les arracades. La monarca ha confiat en Luxenter, una joieria amb Lara Álvarez i Edurne d’imatges oficials. Aquestes en qüestió són de plata banyades en or rosa amb pedres precioses, una peça que es pot adquirir online per 129 €.

Letícia faldilla blava 3 EFE

Letícia faldilla blava 4  GTRES

GTRES

arracades letícia  pàgina oficial

Luxenter

Una nova marca que sembla haver captivat Letícia. La veurem fent-los publicitat més sovint?