Letícia només té dues maneres de parlar: o llegint discursos que li escriu Zarzuela, sempre irrellevants, plens de llocs comuns i que no molestin, o vestint d'una determinada manera. Quan vol donar suport a Ucraïna es posa roba artesanal d'aquell país, quan vol humiliar la seva sogra Sofia repeteix el mateix model del dia de la catedral de Palma un any després: Letícia embogeix: celebra el dia que va humiliar Sofia portant la mateixa roba. I quan va a Catalunya en ple procès es vesteix de vermell total look, de "rojo España". És el seu color fetitxe quan vol donar suport a la Selecció o quan vol donar suport als anti-independentistes. La seva primera aparició després de l'acord per l'amnistia a Catalunya ha estat poc neutre: a un acte del diari més anti-català del kiosc: El Mundo, i vestida amb el seu segell quan vol enviar un missatge als catalans: rojo España.

236b45fccfc50c68eba1c7a1fb4a76ef8e73b7ee
Letícia ahir a la nit als premis El Mundo, EFE
DL u544405 057
Letícia anti-indepe, GTRES

Nit de dilluns, mentre Espanya s'incendia d'anticatalanisme la reina va a donar suport al diari més hostil amb Pedro Sánchez i contrari al suport d'ERC i Junts i va decidir anar-hi de vermell eclipsant el rei. Ella és una destacada anti-indepe com va demostrar l'experta en la Casa Reial Pilar Urbano. Entrevistada per EN Blau va delatar que en el famós missatge televisat anti-indepe del rei Felip la nit del 3 d'octubre de 2017, qui va empènyer el cap de l'Estat a ser més dur contra Catalunya va ser precisament la seva dona, la reina Letícia. Pilar Urbano: "De Felipe y Letizia llevan 20 años diciendo que se van a divorciar, pero yo no lo creo. Forman un gran equipo, tanto a nivel personal, como de trabajo, y están muy unidos. El rey necesita una persona que esté a su lado y que le marque lo que tiene que hacer. Además, en sus discursos, Felipe dice lo que quiere decir, pero es Letizia quien le dicta cómo tiene que decirlo y quien le pone la sintaxis. Por ejemplo, en el discurso del rey contra la independencia, que poco gustó a los catalanes, fue Letizia quien le marcó el tono que tenía que utilizar, porque le dijo que era el momento de poner los “cataplines” sobre la mesa". Letícia va exigir Felip que posés més collons contra el referèndum de l'1-O que ara s'amnistia. Queda clar que Letícia aquests dies està irritada com el PP i Vox. I envia el seu missatge: suport a El Mundo i de vermell Espanya.

DL u544390 024
Letícia eclipsant Felip ahir a la tarda, GTRES

La foto de Felip i Letícia és prèvia a l'acte d'El Mundo, quan tots dos van inaugurar una expo de Picasso a Madrid. Felip va posar-se una corbata vermella molt més sòbria que l'espanyolíssima Letícia. Felip va estar prudent i va entendre que no era un bon moment per aparèixer el rei amb el logo d'El Mundo. Va declinar la invitació del diari enviant-hi tota sola a Letícia. Era estrany ja que Letícia va tenir una agra relació amb aquest diari quan va publicar els seus missatges de mòbil amb el condemnat López Madrid, el compiyogui, on Letícia qualificava el diari El Mundo de ser "una merda". Després va trucar el seu director català, David Jiménez, per disculpar-se. Ara Letícia s'hi fa fotos el dia de l'amnistia de vermell. Segur que amb l'actual director van riure recordant quan va obligar el seu marit a posar més collons contra els catalans.