Ara que tothom recorda la mala imatge de Letícia a la Catedral de Palma com el fons del pou de la Corona, un director de diari madrileny recorda un moment encara pitjor en la imatge de la reina: l'afer del compiyogui. No va ser en públic però es va publicar: el whatsapp de Letícia a Javier López- Madrid, l'amic de la reina condemnat per corrupció en el cas de les "targetes black" a casa del qual anava la reina per suar plegats practicant ioga. El famós missatge que li va enviar la reina per telèfon després que el diari El Mundo, al seu suplement LOC, publiqués les perilloses amistats de Felip i Letícia.

Leticia ARCO  GTRES

GTRES

Escrivia Letícia: "Te escribí cuando salió el artículo de lo de las tarjetas en la mierda de LOC y ya sabes lo que pienso Javier. Sabemos quién eres, sabes quiénes somos. Nos conocemos, nos queremos, nos respetamos. Lo demás, merde. Un beso compi yogui (miss you!!!)".

lopez madrid GTRES

GTRES

Letícia no parla en públic, i en privat és una malparlada, fins i tot quan escriu, dues vegades merda: "la mierda de LOC (...) y lo demás merde", la segona en francès, que queda menys barroera. Ara l'exdirector del suplement LOC, ha escrit un llibre, El director, on explica què va passar després que Letícia insultés periodistes pel mer fet de publicar que López-Madrid era perillós (i ara un corrupte condemnat en ferm). Escriu l'exdirector David Jiménez com el va trucar Felip:  "Recibí una llamada de un número oculto. "Soy el rey", escucho al otro lado del teléfono. "Te llamo para pedirte disculpas en mi nombre y el de la reina. Los mensajes no eran apropiados".

leticia funeral EFE

EFE

Trucada de número ocult, parla Felip i li passa el telèfon a Letícia que estava al seu costat. Letícia li diu al director: "Siento lo de LOC, entiendo que la redacción esté molesta conmigo, no era mi intención". Letícia diu que el diari fa "merda" però no era la seva intenció. Una periodista com Letícia criticant companys de professió per informar sobre un corrupte amb qui feia ioga. Tot en un xat de whatsapp conjunt amb el rei Felip en un mòbil que la policia tenia punxat per les sospites de corrupció del compiyogui. Ja pot lamentar la reina que es parli de les seves operacions de cirurgia estètica, evidents, o de la seva roba, que utilitza per enviar misatges enverinats a la seva família política. Letícia quan calla, malament, i quan parla, també.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat