Letizia i Felipe formen un matrimoni perfecte, o això sembla a simple vista. Casa Reial és molt discreta amb allò que s'esdevé a les parets de Zarzuela. Els únics secrets o anècdotes que es revelen és gràcies a experts periodistes en la matèria. Tanmateix, cap dels rumors no han estat confirmats ni desmentits pels protagonistes de la història. És perfecte el matrimoni dels actuals reis?

L'amor no ha triomfat a Zarzuela. Juan Carlos i Sofia es van casar per obligació i no van arribar a estimar-se mai. L'emèrit va ser infidel a la mare de Felipe i aquesta no s'ho va perdonar mai. Es va sentir humiliada i traïda. També va ser infidel Iñaki Urdangarin a la infanta Cristina en un matrimoni que estava ferit de mort des que l'exjugador d'handbol va entrar a la presó. La infanta Elena i Jaime de Marichalar també van tenir molts problemes, es van casar a punt del divorci.

letizia i felipe, funeral Constantino efe
letizia i felipe, funeral Constantino efe

A Felipe i Letizia mai no se'ls ha atribuït cap infidelitat en el seu matrimoni. Tampoc cap ruptura, encara que en una ocasió van estar a punt de divorciar-se. Les discussions eren constants quan Iñaki Urdangarin va ser implicat en el cas Nóos i va entrar a la presó, la monarquia penjava d'un fil.

Letizia va aconseguir conèixer el seu cantant favorit, Joaquín Sabina

Però en una ocasió també van discutir per Joaquín Sabina, un dels artistes favorites de la reina. Quan Felipe i Letizia es van casar, aquesta li va demanar de conèixer el cantant. Els actuals reis, llavors prínceps, van anar a sopar a casa de Sabina, una vetllada que es va allargar fins a les quatre de la matinada, on van passar moltes coses, algunes de guardades amb pany i clau fins ara.

Joaquín Savina efe
Joaquín Sabina efe

Ha estat Peñafiel qui va revelar que Joaquín Sabina va treure a ballar Letizia, un gest que no va agradar a Felipe, qui es va posar gelós. "Es va quedar una mica sorprès i molt tallat quan Sabina li va trepitjar l'oportunitat de ser ell qui ballés amb la seva promesa el tema compost per al dia del casament", assenyala el cronista real al seu llibre. Però el comentari posterior va enfadar encara més el monarca. "Ho sento, Felipe, treu a ballar a la meva xicota que li està donant un enorme atac de banyes!", va apuntar Sabina.

"Li va provar fatal. Des d'aleshores ja no soc ben vist a palau", lamenta el cantautor. Joaquín Sabina sempre s'ha caracteritzat per ser antimonàrquic. No es va molestar per ocultar-ho ni quan va rebre Felipe a casa seva. "A Felipe el que li va desagradar va ser que no tragués la bandera republicana de la taula ni per sopar", va assenyalar Sabina a Jaime Peñafiel. A Letizia no li va importar. Quan van arribar a casa van tenir una forta discussió que podria haver acabat amb l'acabat d'estrenar matrimoni.