Elionor ha estat la protagonista dels últims mesos. Des que va jurar la Constitució el passat 31 d'octubre i va complir la majoria d'edat, s'ha desencadenat un fenomen que ja es coneix com la 'Leonormanía'. Tota la ciutadania està expectant a cada un dels seus moviments. Totes les seves aparicions són una revolució. S'aplaudeix la seva naturalitat i s'agraeix que definitivament la princesa no tingui res a veure amb els Borbons. De fet, la germana de Sofia és l'única de Casa Reial que aprova amb nota.

La princesa ha rebut el suport de tots els ciutadans, en part gràcies al gran esforç de Letícia de separar-la dels Borbons. El màxim objectiu de Casa Reial sempre ha estat protegir el futur regnat de Leonor.

Últimament, la filla gran dels reis ha protagonitzat moltes notícies per les seves sortides nocturnes amb els seus companys de classe. Com qualsevol jove de la seva edat freqüenta discoteques i restaurants. Igual que li agrada viatjar. La setmana passada va marxar uns dies a veure Gabriel, que va ser la seva parella a Gal·les, a Nova York.

Leonor militar GTRES
Leonor militar GTRES

El principal problema de Elionor en la seva formació

Leonor ha estat entrenada per ser reina d'Espanya, i continua fent-ho amb la seva formació. Actualment està a punt de donar per conclòs el primer any de l'obligatòria formació militar, en aquest cas amb l'exèrcit de terra. Però ser princesa d'Astúries no és fàcil, i més quan parteixes de zero. Des de molt petita, tant Leonor com Sofia, els monarques no han volgut fer distincions amb cap de les seves filles, han rebut una forta educació i un exigent protocol. Han de saber com comportar-se en actes als quals cap mortal no acudiria mai.

Felip i Letícia sempre han intentat que Leonor creixi en un entorn el més natural possible. De fet, la seva mare no té sang blava. S'ha procurat que gaudeixi d'una infantesa com la de la resta de nens, i no fes ús de xofer ni mainadera.

Una de les poques crítiques que es fa a Leonor és la seva falta de dicció. En alguns dels seus discursos no se l'entén amb claredat, com ja li succeïa als seus avis, Juan Carlos i Sofia. La princesa rep tant a la Zarzuela com en l'Acadèmia General Militar de Saragossa classes de dicció per millorar l'entonació en els seus discursos, que se la pugui entendre amb més claredat. Ella serà la reina d'Espanya i portarà la veu cantant en tots els actes institucionals, en aquest cas serà el rei una mera figura acompanyant.

EuropaPress 5858689 princesa leonor infanta sofia procesion senora solitud madrid 30 març 2024
EuropaPress 5858689 princesa Elionor infanta sofia procesion senora solitud madrid 30 març 2024