Segons la premsa, Elionor va emprendre un viatge a Nova York a Setmana Santa per passar uns dies amb Gabril, que suposadament va ser la seva primera parella a Gal·les. La princesa va tornar a Madrid la setmana passada i encara va poder gaudir d'uns dies més juntament amb la seva família. Igual que la infanta Sofia va començar les classes aquesta mateixa setmana. Felip i Letícia s'han tornat a quedar sols a Zarzuela. En aquesta ocasió podríem haver vist la benjamina de la família amb el rei en el partit de Copa del Rei perquè era a palau de vacances, però no va succeir. Tampoc no es va veure la princesa amb els seus pares ni amb la seva germana, màxima discreció en un cap de setmana catastròfic per a Letícia.

La família Borbó es va reunir per enèsima vegada l'últim any per assistir al casament de José Luis Martínez Almeida i Teresa Urquijo, els van convidar perquè Joan Carles és cosí de l'àvia de Teresa. No sabien si acceptar la invitació perquè no és bo que la corona es pronunciï a favor de cap partit polític, però realment ells ja no formen part de la institució des de fa anys. A més, el plaer més important dels Borbó és fer malbé a Letícia i posar-la dels nervis.

Leonor i Sofia
Elionor i Sofia

Joan Carles, la reina Sofia, les infantes Elena i Cristina, o alguns dels seus fills com Victoria Federica, Froilán o Juan Urdangarin, van assistir a l'enllaç a Madrid. Lluny de marxar, l'emèrit es va quedar tot el cap de setmana a la capital, una cosa que fins fa poc estava prohibida per a ell, de fet en l'aniversari de Elionor va haver de marxar a Londres de matinada per dormir. I no només això, es va quedar fins dilluns a la tarda, i va passar diumenge en Zarzuela, un lloc que fins fa molt poc no hagués trepitjat.

Elionor es retroba amb Joan Carles a Zarzuela després de quatre mesos sense veure'l

L'emèrit va demanar a Felip que volia dinar a Zarzuela per reunir tota la família, i la seva il·lusió seria reunir tota la família al voltant de la taula, això implica veure Elionor i Sofia. Els reis van discutir per aquest desig del Borbó, però en aquests moments Letícia està en desavantatge i no li va quedar més remei que acceptar.

Elionor i Sofia per fi van poder veure el seu avi, i és que les adolescents no tenen cap problema amb el seu avi. Al cap i a la fi, són família. Hi ha vegades que senten la necessitat d'abraçar-li, besar-li o conversar amb ell, però sempre està Letícia a l'aguait. La princesa ha trencat amb la seva mare i ara pren les seves pròpies decisions perquè ja és major d'edat. Per fi Elionor es va retrobar amb el seu avi després de quatre mesos sense veure's, des del seu aniversari a El Pardo.

Joan Carles I i Almeida
Joan Carles I i Almeida