Una de les persones més properes a Letícia és la seva estilista. La dona que s'encarrega de la imatge de la reina és algú indispensable per a ella, tant a nivell professional com personal. Eva Fernández és qui vesteix Letícia, però fa un temps que va deixar de costat aquesta faceta. La raó, de pes: estava a punt de ser mare. Ho ha estat. La reina està feliç per la seva amiga, la mare està radiant i el pare, tres quartes parts del mateix.

leticia i estilista eva fernandez gtres

GTRES

Letícia treballa colze a colze amb Fernández des de fa quatre anys, quan Zarzuela va incorporar una persona a l'equip personal de la reina perquè fos l'encarregada de ser el nexe d'unió entre les diferents firmes de moda i la Corona. I en fa dos que l'estilista va conèixer Leo Rico. La relació sentimental amb aquest bomber, model i actor ocasional català va a les mil meravelles, i fruit del seu amor acaben de ser pares.

leo rico bomber

@telecincoes

leo rico gat

@telecincoes

Rico ha celebrat l'arribada del seu fill amb una nova portada a la revista Men's Health, corresponent al mes d'abril, la que fa 20 per aquesta publicació, on és un dels models de capçalera. Rico fa honor al seu cognom i ensenya un six-pack envejable ara que acaba d'arribar als 40 anys, i en una entrevista en pàgines interiors, no descarta seguir sent portada als 60 anys. El secret? Cuidar-se els 365 dies de l'any. I no només el cos: “La gente se obsesiona demasiado con alimentar demasiado el físico, y lo que están haciendo es destruir un poco la mente".

leticia i estilista portada mens health

Ja ho saben, caldrà seguir els seus consells.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat