Semblava mentida, però els Borbons han tornat a aconseguir-ho. Quan un pensa que la monarquia espanyola no pot superar-se, sempre apareix algun compte suís carregat de milions destinats a Joan Carles. Però el que ha passat ara encara no ho havíem vist: Felip, esquitxat de mala manera com a beneficiari i repudiant del seu pare.

joan carles i felip gtres

GTRES

Felip VI no vol que els chanchullos del seu pare l'arrosseguin al fangar. Però la corona que va heretar venia carregada de femta. Per molt que ell no hi tingui res a veure. O digui que no hi té res a veure, cosa difícil d'empassar. Avisa que renunciarà a l'herència econòmica del seu pare i que li retira a Joan Carles l'assignació. Unes mesures de cara a la galeria que els palmeros de sempre, com Casado, Arrimadas i Abascal, ja han aplaudit dient com de valent ha estat Felip fent el que ha fet.

Però com diu Pilar Rahola, "Y Ya está?: “lo siento, no volverá a ocurrir”. Qué narices!!!!". Aquests borbons es deuen pensar que els ciutadans es llepen el dit. I certament, a Espanya s'estila això de mirar cap a un altre lloc quan es tracta de qüestions monàrquiques. Però hauria de fer sortir tothom als carrers el fet de saber que Felip tenia coneixement des de fa més d'un any dels comptes offshore del seu pare a l'estranger. I ara que li ha vist les orelles al llop, PERQUÈ UN DIARI HO HA DESTAPAT, ara, es fa l'íntegre. Ha estat la periodista de Catalunya Ràdio, Laura Rosel, qui ha verbalitzat el que molts pensen des que Casa Reial va emetre el seu comunicat:

Amb nocturnitat i traïdoria. El problema és que l'encertat sarcasme de Rosel, la frase Quin gran home d'estat, la pensen de debò molts llepons de la corona. I a Espanya, d'això, van sobrats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat