Kate Middleton ha pogut experimentar en carns pròpies la dificultat extrema de convertir-se en un habitant de la jungla royal britànica. La fauna i la flora semblen exuberants, però amaguen grans perills. I si a més a més s'alineen circumstàncies de feblesa, com les que arrossega per la famosa operació d'abdomen que va precedir el diagnòstic de càncer, encara més. Des d'aquell famós vídeo explicant quina era la seva situació, personal i familiar, no s'ha tornat a veure en públic a la princesa de Gal·les. El tractament és el més important. I les filtracions sobre el seu estat no són del tot optimistes. 

La dona de Guillem d'Anglaterra continua tancada i oculta d'una opinió pública que ja li ha demostrat la seva voracitat, aprofitant les seves relliscades. Per tant, millor anar alerta. Ara bé, això no vol dir que la Kate estigui inoperativa. Ni de bon tros. Pren decisions radicals i importants, enfortint el seu nucli de confiança. No vol intrusos ni gent perillosa al seu voltant, només aquells que li demostren estima i lleialtat. També la discreció, un tresor tan esquiu per a la royal britànica. El que acaba de fer sorprèn el Regne Unit perquè sembla una pel·lícula romàntica de sobretaula: d'estilista a la mà dreta. L'executiva privada sènior, en la seva accepció original. La número 1. 

Parlem de Natasha Archer, la persona que vesteix Catalina de Gal·les des de 2010. Una treballadora molt propera i que ha acabat convertida en amiga íntima, consol de llàgrimes i ara, la seva veueta de la consciència. Archer és considerada com la professional de la imatge que va catapultar Middleton en els escenaris internacionals del glamur i l'estil. Ha anat guanyant-se la confiança de la futura consort de manera gradual, fins al punt que ha estat de les primeres persones no royals que la van visitar després del naixement del fill George. També ha estat de les poques que accedien a la seva habitació a The London Clinic, després de passar per quiròfan. L'estatus és evident. 

DL u548001 005
Natasha Archer a The London Clinic / GTRES

La situació laboral de Natasha, de 36 anys, havia ofert alguns detalls sorprenents durant les setmanes anteriors a l'anunci dels problemes mèdics. Passava de ser l'acompanyant recorrent de la princesa en viatges i visites oficials, a sortir de la primera línia, ocupant-se d'altres qüestions. Coses tan importants com el benestar de la royal en aquests moments angoixants, de manera silenciosa i pròxima, fora de la vista del públic. La Natasha mereix aquest impuls, és infal·liblement discreta i lleial", ha explicat una font propera als prínceps de Gal·les sobre la vàlida de Middleton. El gran salt, sense dubtes. 

Natasha Archer GTRES
Natasha Archer / GTRES

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!