Entre fake news especulatives i gens informatives sobre l'hipotètic i improbable retorn de Joan Carles a Espanya, una portada que s'alça amb força. La de Lecturas. Pilar Eyre s'ha encarregat de recopilar informació pels seus lectors, com una addenda al seu llibre Yo el rey, el més llegit aquest Nadal. S'ha explicat poc de com aquell calorós 3 d'agost Joan Carles va fotre el camp d'amagatotis d'Espanya camí d'Abu Dhabi sense explicacions públiques pels seus molts fraus a Hisenda. Eyre sap qui va ser l'únic VIP que va acomiadar-se'n.

joan carles cara gtres

Joan Carles amb pin d'Espanya, camí dels Emirats, GTRES

Escriu Eyre: "A pesar de que la familia sabía que se iba para siempre ¡nadie fue a despedirlo! Ni Sofía, disfrutando de sus vacaciones en Marivent, ni el hijo, en su casa a diez minutos, ni sus hijas, Elena en Palma y Cristina en Bidart, con su suegra ¡Ni siquiera los nietos, a los que tanto ha favorecido! Estaba solo en esa hora tan negra". Tota la família el detesta, tot i que a uns els ha fet rics amb targetes black i als altres els ha fet reis: Felip, Letícia i les filles. Ningú no va anar a Palau per dir-li adeu excepte un home.

felix sanz roldan GTRES

Félix Sanz Roldán, GTRES

Va ser l'exdirector dels espies, del Centre Nacional d'Intel·ligència, el militar Félix Sanz Roldán. Un senyor de Cuenca de 75 anys i ex general. Ja se sap que els militars septuagenaris retirats senten devoció per la Corona: "Únicamente una persona fue a rendirle homenaje, el general Sanz Roldán, amigo entrañable que había sido director del CNI. El sí se emocionó al ver que por la puerta salía, una vez más, un rey de España rumbo al exilio. Se irguió y se llevó la mano a la sien, pero Juan Carlos lo abrazó con torpeza y ese fue su único contacto humano". La mà a la templa, dit índex de "este está loco" o salutació marcial.

joan carles avio GTRES

Joan Carles, avions i àrabs, GTRES

Com és la seva vida a la suite royal a l'hotel del golf? "Su salud ha mejorado, practica ejercicio, dieta muy controlada y no tiene el estrés de sus últimos años. Se ha deshinchado y sigue los mismos tratamientos antiaging, con inyecciones de bótox y rellenos de ácido hialurónico en el rostro, que le practicaban en la clínica Planas de Barcelona“. Jubilat de luxe operat però sense família ni amics. El més ric del cementiri.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat