El nou govern de Pedro Sánchez ja és una realitat. Aquest dilluns els membres que acompanyaran el president socialista en aquesta legislatura estan prenent possessió. Els nous ministres són presentats en públic després que Sánchez hagi promés el seu càrrec davant el monarca Felip VI. Però hi ha qui té la mosca rere l'orella pel tracte que ha rebut el Borbó. Algú que voldria que el vassallatge que se li ret al rei d'Espanya fos encara més gran de com és ara. 

pedro sanchez rei felip EP

Europa Press

L'emèrit Joan Carles està que trina perquè considera que al seu fill Felip se l'ha menystingut de mala manera. Escriu Raúl del Pozo a El Mundo que "Juan Carlos I, corrado como Trostki de la pasarela del estado, está enfurecido por el trato que está recibiendo su hijo". Explica el periodista que tot i que el president del govern informés de la composició de l'Executiu, aquest anunci el va fer "es de suponer que por teléfono, porque no acudió en persona". Oh! Sacrilegi! Quina ofensa a la Corona. JC està dolgut i el cronista escenifica molt gràficament la seva irritació: "Juan Carlos I, el que fue moderador de tantas pasiones, está ofendido porque llaman a su heredero como si pidieran un taxi".

felip joan carles sofia

GTRES

En la mateixa línia es pronuncia Pedro J., que aquest diumenge a Liarla Pardo lamentava que s'estigui arraconant el rei i que no pinti gaire o res. Pots veure-ho clicant a la foto:

pedro jota

La Sexta

Encara gràcies que hi hagi qui vegi Felip com un taxista. N'hi ha molts que no comptaríem amb ell ni com a ficus.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat