Mals temps per a la corona espanyola. Novament sorgeixen rumors d'una mala relació entre els reis, una història que podria recordar a la de Juan Carlos i Sofia, i és que hi ha grans semblances. L'emèrit es va casar amb la mare de Cristina i Elena per obligació, estava enamorat d'una altra dona, Olghina de Robilant, però Juan de Borbón va truncar els seus plans. L'exmonarca va enganyar la mare dels seus fills en nombroses ocasions, més de 5.000. La germana d'Irene de Grècia va descobrir les infidelitats del seu marit i no el va perdonar mai més. Va estar a punt de divorciar-se, però la seva mare, la reina Federica li va obligar a tornar a Zarzuela. Una ruptura seria un escàndol, així que ambdós van optar pel cessament de la convivencia.o

A Felipe i Letizia també hi ha hagut una infidelitat que ha acabat amb el matrimoni, però en aquesta ocasió no per part dels Borbó, sinó pels Ortiz Rocasolano. La reina hauria estat infidel al rei amb Jaime del Burgo durant diversos anys, la tercera persona en discòrdia hauria estat l'encarregada de revelar aquest gran secret de Zarzuela.

Felipe Letizia Planeta Barcelona esquena GTRES
Felipe Letizia Planeta Barcelona esquena GTRES

Felipe va descobrir la seva dona amb un altre a finals de 2012, després de mesos de sospites. És en aquell moment quan els reis van travessar la crisi més important del seu matrimoni. Es creia que seria per la mala situació de la corona espanyola, però realment era per un altre motiu, una infidelitat. El rei mai no ha perdonat a la mare de les seves filles, i és que no pot perdonar una mentida, és un signe de falta de confiança. Es va sentir totalment decebut.

Juan Carlos vol que Letizia desaparegui de la seva vida

Letizia i Felipe també haurien optat per mantenir les formes en públic, així que haurien arribat a un acord per al cessament de la convivència. No dormen junts ni coincideixen en Zarzuela, tampoc no comparteixen ni un sol pla, no obstant això en els actes públics apareixen junts, però la complicitat brilla per la seva absència.

Juan Carlos Felipe Windsor febrer 2024 GTRES
Juan Carlos Felipe Windsor febrer 2024 GTRES

Algú ha iniciat una campanya de desprestigi contra la reina per eclipsar el rei i es creu que podria ser internament. Molts sospiten de Juan Carlos, però no està clar. No obstant això, l'emèrit s'està beneficiant d'aquesta situació per fugir d'Abu Dhabi i instal·lar-se més a prop d'Espanya, el seu desig. Potser a Ginebra, al costat de la infanta Cristina. D'aquesta forma arribaria abans a Sanenxo per participar en les regates i visitar la seva família.

Juan Carlos odia a Letizia i la culpa de tots els seus mals, el seu desig més gran és que desaparegui de la seva vida i de la del seu fill. En aquests mesos l'han deixat fora de joc i ja es parla d'un possible divorci. Això succeiria quan la infanta Sofia compleixi la majoria d'edat, el proper mes d'abril de 2025, d'aquí a un any.