Era un dubte la presència de Felipe i Letizia en la missa homenatge a Constantino de Grècia, però en comprovar que els reis havien buidat la seva agenda institucional aquest dimarts 27 de febrer es confirmava el seu viatge a Londres. Efectivament, uns minuts abans de les 12 del matí, les 11 al Regne Unit, amb una puntualitat anglesa, van començar a aparèixer tots els convidats. Entraven a la capella de St George a Windsor on se celebrava la missa. Casa Reial britànica demana perdó d'aquesta forma per no haver assistit al funeral a Atenes fa un any.

Felipe Letizia Juan Carlos funeral constantino Windsor GTRES
Felipe Letizia Juan Carlos funeral constantino Windsor GTRES

Màxima expectació per les fotografies on Felipe i Letizia es retroben novament amb Juan Carlos. Tots els gestos han estat analitzats amb lupa. A l'entrada a la capella, el rei ha aprofitat per saludar afectuosament el seu pare, a qui feia un parell de mesos que no veia. També ho ha fet a la sortida, on ha compartit unes paraules i l'ha acompanyat del braç. En aquestes imatges s'ha destapat l'amor que assegui el rei per l'emèrit i el dolor per no poder tenir-li a prop, a casa. Letizia en canvi, encara que no li ha quedat més remei que asseure's al seu costat, no ha compartit ni una salutació, la relació entre ells és totalment distant. No s'ha aturat a saludar-lo ni al principi ni al final de l'acte.

Juan Carlos no suporta Letizia

Juan Carlos tampoc no ha mostrat interès per veure Letizia. Ambdós es desvinculen l'un de l'altre. La reina no vol que se la relacioni amb el cognom Borbó, estima tots els familiars del seu marit fora de la corona espanyola. Els considera els culpables de la mala imatge de la corona en els espanyols. L'emèrit, per la seva part, sempre culpa la reina de tots els seus mals. Segons ell, és la culpable de mantenir-se exiliat en els Emirats Àrabs.

Juan Carlos i Benedicta de Dinamarca GTRES
Juan Carlos i Benedicta de Dinamarca GTRES

Totes les mirades estaven posades en aquest retrobament perquè és el que més interès generava. Per tots és sabut que no existeix relació entre sogre i nora. L'emèrit viatjava des d'Abu Dhabi completament sol, acompanyat del seu personal de seguretat i al seu avió privat, mentre que els reis ho han fet des de Madrid aquest mateix matí.

D'altra banda, la reina Sofia s'ha distanciat de tots ells en posar-se a primera fila per ser família directa del mort. Ha estat acompanyada d'Irene de Grècia, que no ha pogut evitar les llàgrimes. Felipe i Letizia han fet un petó a la reina Sofia una vegada va finalitzar la missa.