Joan Carles segueix als Emirats Àrabs i fins i tot el bocamoll de Carlos Herrera, amic íntim de l'emèrit, es retracta de la fake new que va escampar des de la COPE quan va dir  que el rei tornarà a Espanya el 12 d'octubre. Tenien raó Jaime Peñafiel i Pilar Eyre: Joan Carles no torna, ni el Día de la Hispanidad ni cap altre. Herrera es retracta i sosté que "Aunque allí está tranquilo y con toda la seguridad imaginable, se aburre mucho y está de Abu Dabi hasta los huevos". Però no tornaLa notícia coincideix amb la publicació d'una foto inèdita del rei amb la seva filla a Catalunya:

És una imatge de fa 34 anys a la Vall d'Aran quan la Família Reial passava Nadal a Vaquèira. Joan Carles va coincidir-hi amb un parent llunyà dels Borbons, Alessandro Lequio, que juga a backgammon amb el rei en presència de la infanta Cristina. Tots molt joves, ara que Lequio treu la cara pel seu estimat monarca. Sempre que pot, Lequio s'agenolla amb els reis. Amb la foto l'italià crida "Viva España y viva el rey".

alessandro lequio rei joan carles gtres

Alessandro Lequio genuflex amb Joan Carles i Sofia, GTRES (arxiu)

Lequio ha tret la pols de l'àlbum de fotos i en penja una nova de la seva mare al costat del monarca quan era príncep d'Espanya. Estranyament hi posa el hàstag #alessforever incloent el seu fill mort de càncer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi madre con su primo hermano SM el Rey Juan Carlos #lequiocity #alessforever

A post shared by Alessandro Lequio Sr (@alessandrolequiosr) on

Lequio fent la rosca a una Corona corrupta i Carlos Herrera empassant-se les seves mentides. Qui està fins els ous no és el rei amb Abu Dabi sinó els republicans de patir tanta caspa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat