La guerra contra la monarquia que alguns s'inventen és, en realitat, una guerra dins la monarquia. La Corona està cometent un rere l'altre tots els errors de manual per desaparèixer i l'últim exemple és la guerra pare-fill per passar o no les vacances plegats a Marivent. Estava anunciat que hi hauria presència del rei Joan Carles aquest divendres a Mallorca per la Regata de la Copa del Rei Mapfre que es disputa fins el 4 d'agost a la badia de Palma i on també hi participarà Felip VI. El Español ha publicat una frase del rei emèrit desafiant el seu fill: "Si Felipe no quiere que nos vean juntos, que no venga"​. A Zarzuela no han tolerat el pols del rei emèrit contra el rei a seques i han fet públic un comunicat mèdic anunciant una oportuníssima lesió que impedirà que Joan Carles vagi a les regates amb el seu fill.

joan carles felip regata gtres

GTRES

Impossible repetir imatges del passat amb Joan Carles i Felip compartint vaixell, ni competint. Ara el pols és per apartar el "tòxic Joan Carles", en paraules del diari El País. El comunicat de Zarzuela diu: “El Servicio Médico de la Casa de Su Majestad el Rey ha comunicado a S. M. el Rey Don Juan Carlos que no debe realizar actividades físicas intensas debido a la reagudización, por sobrecarga de apoyo, de una antigua lesión en la articulacióncubitocarpiana derecha que le ha generado problemas musculares asociados en regiones cervical y lumbar derecha, que en este momento podrían verse agravados”. Marivent potser canviarà el nom per Bonvent, i barca nova. De moment, l'última foto familiar dels Borbons a Palma serà aquesta:

El marcador de les regates ha començat: Felip 1- Joan Carles 0. I l'àrbitre és Letícia.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat