La Corona ha mogut fitxa i ha comunicat als dos diaris de propietat catalana més monàrquics, La Razón i la Vanguardia, que és cert que Joan Carles acabarà expulsat del Palau de la Zarzuela. Es repeteix la polèmica de qui pren la iniciativa, com quan la infanta Cristina va voler fer creure que era ella qui renunciava al títol de duquessa de Palma i era Felip qui la desposseïa. Ara es vol fer creure que serà Joan Carles qui prendrà la iniciativa de marxar de Palau.

corinna i joan carles enfadat

Corinna i Joan Carles, examics entranyables, GTRES

El moment?  "Cuando haya resolución de la Fiscalía del Tribunal Supremo, que ha abierto diligencias en busca de indicios de presuntos delitos de fraude fiscal y blanqueo de capitales" diu el diari de Godó. El lloc? Joan Carles acabarà vivint a "La Quinta o a El Pardo" diu el diari de Planeta. Tota la premsa monàrquica reacciona al rumor difós a Telecinco i recollit per En Blau segons el qual Casa Reial ja treballa en el comunicat per expulsar l'emèrit i podia ser imminent o caure al mig d'agost per sufocar-ne l'efecte.

Quinta1 Patrimonio1

Palau de La Quinta a El Pardo, font: Patrimonio Nacional

sanchez junco

Javier Sánchez-Junco, advocat del rei Joan Carles

Zarzuela insinua que qui ha de fer el comunicat que Joan Carles marxa no és la Corona sinó l'advocat que ha contractat el rei emèrit per defensar-se al TS: Javier Sánchez Junco. Aquest jurista està sent o un geni o un barrut: al seu client li cauen bofetades cada dia i Junco segueix impertèrrit com un jonc. Ni està ni se l'espera. Fins que la Fiscalia del TS no dictamini com acaba la investigació, tot seguirà igual. Quan això passi, es filtra que el pare de Felip VI no aniria a l'estranger sinó a un altre palau.

leticia joan carles peto gtres

Letícia fa un petó d'esma al seu sogre, GTRES

Escriu La Razón una tercera opció d'exili reial a banda de dos palaus de Patrimoni Nacional: "El traslado de Felipe i Letizia a Zarzuela y que sus padres Juan Carlos y Sofía se vayan a vivir a la actual residencia de Felipe. Pero Letizia no está por la labor". Letícia obligada a viure al Palau del seu sogre i cedint el seu llit a Joan Carles i les seves amants. Abans veurem la III República.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat