Joan Carles I ha desaparegut de la institució per la porta del darrere. Un dels reis més ben valorats de la monarquia ha estat el més odiat per les seves malifetes. L'exmonarca ha viscut com un rei a costa de la ciutadania. Entre altres coses s'ha demostrat que ha cobrat comissions que mai no va declarar. Fins i tot la majoria dels seus familiars utilitzaven les famoses 'targetes Black' que utilitzaven per pagar tots els seus capricis. Victoria Federica i Froilán són els que més feien ús d'elles, van pagar classes de piano, roba i viatges en Uber.

"Els dos fills de la infanta Elena i Jaime de Marichalar, van ser els que van fer un ús més intensiu d'aquesta fórmula de pagament...", explicaven al seu dia a 'El Confidencial'. Però no van ser els únics. Les infantes Elena i Cristina també feien ús d'aquestes targetes per a les seves despeses personals. Fins i tot la reina Sofia, que sempre ha estat vista com una víctima.

reina Sofia plora GTRES
reina Sofia plora GTRES

La reina Sofia també va fer ús de les targetes black

Encara que la reina Sofia s'ha mantingut sempre en la institució com emèrita pel seu paper de víctima, l'emèrita estava al corrent de totes les malifetes de Juan Carlos. "No només em reafirmo, tinc noves informacions. La reina no només estava al corrent si no que animava Juan Carlos a realitzar aquestes irregularitats", va comentar Abab, tal com recorda Pilar Eyre. Amb aquestes paraules la periodista dona a entendre que l'emèrita era pitjor que l'exmonarca. Ella li incentivava.

"Sofia tenia el gran temor d'acabar com la seva mare, en l'exili." És a dir, hauria donat suport al seu marit en les esmentades "irregularitats" per assegurar-se un futur còmode. Ningú no s'hauria esperat que l'exmonarca fos darrere d'aquesta trama.

Reina Sofia
Reina Sofia