Joan Carles ja té qui li escrigui. En plena tempesta pel seu escàndol definitiu, el que l'ha fet sortir de facto de la Casa Reial. Un altre rei exiliat, ara pel seu fill Felip, que té dues opcions per explicar-se. A un jutge del Tribunal Suprem quan la fiscalia anticorrupció acabi la investigació que fa 2 anys va engegar sobre l'origen de la fortuna del monarca. O a un periodista. Segons publica la revista Vanity Fair, Joan Carles parla a un llibre-entrevista que està escrivint un locutor de ràdio íntim del rei: Carlos Herrera.

carlos herrera joan carles gtres

GTRES

Joan Carles parlant de la seva abdicació i de la seva vida posterior a un locutor unionista, molt de dretes i locutor de la ràdio dels bisbes. Allà sortirà la seva veritat. Herrera no sembla el millor per posar negre sobre blanc l'escàndol econòmic i potser delictiu de la Família reial, on l'avi acapara centenars de milions opacs i els diners arriben fins a Elionor. Al seu programa de la COPE va obrir l'endemà de l'escàndol amb un editorial titulat "Que Sánchez eche a Iglesias". Ni una paraula sobre Joan Carles. Edificant.

Felip Joan Carles cares GTRES

GTRES

Escriu Vanity Fair en el número d'abril: "Carlos Herrera está inmerso en la escritura del libro-entrevista en el que el rey emérito se explayará sobre su abdicación y su vida después del trono. El locutor se convierte en el nuevo biógrafo del monarca. Ambos tienen amistad. Don Juan Carlos quiso sorprender al periodista en su primer día en la COPE: “Has estado a mi lado en circunstancias difíciles”, le dijo". Herrera no li fallarà. Una neteja d'imatge. Només tindria interés si el pacte és que es publiqui després de mort Joan Carles. Per saber la veritat caldrà llegir una altra cosa: el sumari judicial del cas Joan Carles.