El retorn de l'emèrit Joan Carles ens ha ofert un espectacle que defineix molt bé què és Espanya. Si més no, una Espanya molt concreta, la de la pandereta. Veure tot un poble com Sanxenxo llepant el terra que trepitja un excap d'Estat tacat per la corrupció i el frau fa vergonya aliena. Un exercici de cinisme tan abjecte que fa exclamar, sense cap mena de dubtes, que aquest és un país condemnat al descrèdit permanent, a ser la riota mundial. Si el Borbó és el seu líder, 'no hay más preguntas, señoría'.

Juan Carlos coche Vigo GTRES
Joan Carles a Espanya després de 2 anys de fugida / GTRES

L'arribada del fugit a Galícia en un jet privat deixa imatges tan històriques com esperpèntiques. Fins a 15 guardaespatlles esperaven a peu de pista, juntament amb la seva filla Elena (única representant familiar a l'aeròdrom de Peinador, a Vigo), el seu amic regatista i amfitrió Pedro Campos i una senyora rossa molt cridanera, somrient i afectuosa. A ningú li va estranyar, és clar. La fama del Borbó el precedeix. I les dones rosses són la seva feblesa. També un enorme maldecap i el principi de la seva fi, com l'examant Corinna. Malgrat que tots volien veure l'emèrit en la seva reaparició, les mirades es desviaven sense remei cap a la presència femenina, que esperava el seu torn per abraçar l'estrella del dia. 

Juan Carlos pista aterrizaje rubia Europa Press
El seguici que va rebre Joan Carles a Vigo, amb la infanta Elena i una misteriosa rossa / Europa Press
EuropaPress 4460563 rey juan carlos llega aeropuerto vigo jet privado donde le espera hija joan carles infanta elena
El seguici que va rebre Joan Carles a Vigo, amb la infanta Elena i una misteriosa rossa / Europa Press

La identitat de la misteriosa senyora ha estat un dels temes més comentats del sarau joancarlista. I les xarxes, sempre atentes a qualsevol detall que grinyoli o sorprengui, van començar a especular sobre si entre el Borbó i la susdita hi havia alguna cosa 'estranya'. Tothom deia el mateix: "la nueva Corinna". La dona era important, això va quedar clar amb la salutació i amb la imatge del cotxe que va transportar-lo fins a la seva residència durant el cap de setmana, el xalet particular de Pedro Campos. Ella anava asseguda a la part de darrere, feliç de la vida i immortalitzant el moment amb el seu telèfon mòbil. Però no, no era pas una presumpta amant ni un nou embolic de faldilles del senyor de 85 anys. En realitat és la dona del seu col·lega: una brasilera que es diu Cristina Franze, segona esposa del regatista. 

Juan Carlos coche ruibia GTRES
Cristina Franze al cotxe de Joan Carles a Sanxenxo / GTRES
Rubia Juan Carlos coche Europa Press

Cristina Franze al cotxe de Joan Carles a Sanxenxo / GTRES

Pedro Campos y su mujer GTRES
Cristina Franze amb el seu marit Pedro Campos / GTRES
mujer Pedro Campos GTRES
Cristina Franze amb el seu marit Pedro Campos / GTRES

La Cristina té 42 anys, un físic que no passa desapercebut i una fan incondicional de Joan Carles de Borbó. De fet, el considera "la persona más amable y buena del mundo". Vaja, que el coneix a fons. Fa 5 anys que està casada amb Campos i s'està deixant la pell per tractar l'amic del seu marit 'a cuerpo de rey', és clar. Però hi ha dades realment sorprenents sobre aquesta dona: és astròloga, regatista com el seu home i molt antiindependentista. Va anar a una manifestació unionista a Barcelona el 8 d'octubre de 2017, dies claus a Catalunya: "España de mi corazón. Viva Cataluña", escrivia. Telita.

Cristina Franze regata Pedro Campos instagram
Cristina Franze, dona de Pedro Campos, de regates / Instagram

Les rosses de sa majestat. La vida sigue igual, que diria Julio Iglesias.