Jaime del Burgo ha tornat a la vida pública després de més de cinc anys de silenci des que es va divorciar de Telma Ortiz. El mes de novembre passat el seu testimoni va ser fonamental per a l'últim llibre de Jaime Peñafiel. Entre les seves pàgines va revelar intimitats dels reis, i no totes, perquè el periodista no va voler plasmar algunes coses ja que pertanyien a la privacitat de Felipe i Letizia. És per aquesta raó que l'advocat ha compartit a les xarxes socials unes sucoses declaracions que han deixat en molt mal lloc als monarques. Segons ell, Letizia va ser infidel a Felipe amb Jaime durant diversos anys. Confirma que estaven molt enamorats i pretenien marxar a Miami, on formarien una família.

Jaime del Burgo Letizia Ortiz Roma GTRES
Jaime del Burgo Letizia Ortiz Roma GTRES

En aquests dos últims mesos Jaime del Burgo no s'ha mantingut callat. No ha acceptat ofertes milionàries, ni tampoc atén amenaces ni represàlies, ningú li per a. L'advocat ha volgut crear la seva pròpia editorial amb què publicarà el seu esperat llibre, el més temut per Casa Reial. L'ex de Telma Ortiz es troba escrivint el llibre comptant amb testimonis que faran molt mal al matrimoni, i és que la seva intenció és acabar amb la corona. Es declara monàrquic, però no borbònic. Odia profundament als Borbó, els culpa de la ruïna d'Espanya. Ara mateix en el poder estan Felipe i Letizia, l'amor de la seva vida, i encara que li faci mal pensa acabar amb ells.

Letizia, anímicament en les últimes, Jaime del Burgo prepara l'últim cop

Sembla que algú ha iniciat una campanya de desprestigi cap a Letizia. La reina sempre s'ha mostrat com una dona perfecta, massa controladora, però aquesta situació s'ha escapat de les seves mans. Havia aconseguit posicionar-se per sobre de Felipe i això és una cosa que Zarzuela no podia consentir. Es desconeix exactament qui seria darrere d'aquesta mala premsa, però qui pensi a Juan Carlos s'equivoca.

Letizia GTRES
Letizia GTRES

Jesús Ortiz està molt preocupat per la seva filla. Letizia l'està passant realment malament amb aquesta situació, es troba sobrepassada. La reina està "molt trista" i "devastada". Tota la família està preocupada pel seu estat anímic. En aquests últims mesos, Jesús i ella s'han mostrat més propers. El comunicador ha aconseguit parlar amb Jaime del Burgo personalment i ha fet tot el possible per frenar-li els peus, encara que sense sort, ara per ara. Jesús no es rendeix i continua insistint amb ofertes amb xec en blanc. No accepta ni milions d'euros, està disposat a venjar-se per algun motiu concret. Els comunica que arribarà fins al final.