Aquesta setmana ha començat amb les fotos publicades per la revista més venuda d'Espanya, Pronto. Hi surt l'amant del rei Joan Carles, Marta Gayá, amb un home madur que l'acompanya a bord del vaixell de luxe que s'ha comprat amb els 2 milions que segons es va publicar va rebre de regal de l'emèrit. Un home amb un físic entre Miguel Bosé i Joan Carles. Jaime Peñafiel resol el misteri de qui és.

amic marta gaya iot gtres

El misteriós amic de Marta Gayá, GTRES

Escriu Peñafiel a El Mundo: "Estoy seguro de que Sofía no gana para disgustos. De un tiempo a esta parte raro es el día y la semana en la que no se encuentran imágenes e historias sobre la amiga entrañable de su marido. ¡Vaya trago! Pero esta en la que estamos, la revista Pronto ofrece fotografías desconocidas hasta ahora de Marta Gayá, la mujer que a lo largo de 20 años fue la amiga inseparable (...) Marta, 72 años, muestra todo su esplendor por delante y por detrás en bañador y en un yate junto a su acompañante, José María López de Letona Olarra".

pronto

Pronto

El nou acompanyant de l'amant del rei és un empresari que es dedica a la gestió de grans patrimonis, una Empresa d'Assessorament Financer: Invexcel Patrimonio. Pot assessorar Marta Gayá sobre com gastar els seus milions. La primera compra ha estat un iot. Peñafiel pensa més en la patidora Sofia, que un cop més esmorza amb una portada de revista on hi surt una amant del seu marit, Gayá, que amb 72 anys encara està en forma, pilota una Sunseeker i llueix vestit de bany.

marta gaya amic iot GTRES

Marta Gayá i José María López de Letona Olarra. GTRES

Sofia, la banyuda davant de tota Espanya. Però no es divorcia per no perdre estatus. Aquest és el seu drama, i no Gayá.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat