Joan Carles engega el setembre pendent d'una data: dilluns 28, dia que la seva examant Corinna declararà com a imputada a l'Audiència Nacional. S'ha especulat que ho farà en castellà per videoconferència a l'ambaixada espanyola a Londres o si el jutge es desplaçarà al Regne Unit. Joan Carles tremola, el següent pas pot ser que el Tribunal Suprem l'imputi per frau fiscal. L'emèrit ha viscut millors èpoques, de trencar llits. No amb Corinna sinó, oh sorpresa, amb la seva dona, Sofia.

sofia joan carles gtres

Sofia recordant millors temps amb Joan Carles, GTRES

Jaime Peñafiel explica a República.com un episodi de luxúria sexual de l'aleshores príncep d'Espanya a casa dels Franco, al Pazo de Meirás, amb la seva esposa: "La propia Sofía contó cómo fue de terrible aquella primera noche: 'Al ir a acostarnos se rompió la cama y nos caímos al suelo'. No especificó si, como podemos suponer, fue porque estaban follando. Se armó un ruido terrible y un jaleo con los barrotes, el somier, el colchón... 'Yo creí morirme de vergüenza. Y le dije, le supliqué a mi marido: por lo que mas quieras, no lo cuentes”.

joan carles cara sanxenxo GTRES

Joan Carles, un sàtir amb furor sexual, GTRES

Peñafiel afegeix la vergonya que va passar Sofia quan el sàtir Joan Carles, l'hereu assenyalat pel Caudillo, va explicar durant l'esmorzar a Franco com havia trencat el llit fent sexe, com si fos Pilar Rahola: "Al día siguiente, le faltó tiempo para soltarlo nada más llegar al desayuno familiar. A Franco y a toda su familia les hizo mucha gracia”.

franco rei joan carles gtres

Franco i el successor que va designar, Joan Carles, GTRES

Sembla l'escena d'una sit-com amb les dues famílies esmorzant, els Borbons i els Franco. I el gag del llit trencat. Però és el símbol de l'Espanya negra que encara perdura.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat