Zarzuela ha descobert la manera de remuntar a les enquestes ara que el govern del PSOE i Podemos podria plantejar-se que el CIS torni a preguntar per la monarquia. Fa anys que Rajoy va suprimir la nota que els ciutadans li posaven al rei després que suspengués repetidament, fins i tot amb el canvi de monarca. Joan Carles va ensorrar la imatge de la institució i Felip va seguir suspenent. Solució? es deixa de preguntar. Estil Rajoy.  Casa Reial ha iniciat una gira d'aclamació popular a petits poblets andalusos,

leticia bebe cr

Casa reial

Letícia i Felip picant de mans, besant nadons i somrient a places de poble plenes de rojigualdas. Tot molt estudiat. Qui posa aigua al vi un cop més és Jaime Peñafiel, que recorda que els banys de masses del rei Joan Carles quan viatjava per Llatinoamèrica eren decebedors per als antics súbdits de la Corona al continent americà. Escriu al digital Republica.com: "En un viaje a Latinoamérica, en el momento en el que los reyes Juan Carlos y Sofía descendían del avión, yo oí exclamar “¡Pero si no llevan corona!”". Una decepció reial perquè a Espanya el rei no es corona, es proclama. No existeix cap foto del rei amb una corona física.

joan carles avio GTRES

GTRES

 El cronista reial més veterà, que ha viatjat amb Joan Carles arreu del Planeta, revela què pensaven els ciutadans dels països que visitava el monarca: "Y en otro país, también latinoamericano, el personal quedó decepcionado porque no llevaban pajes, ni bufones ni enanos como los que aparecen en los cuadros de Velázquez. “¡Pero si son como nosotros!”.

leticia i felip posado gtres

Casa reial

Per això Peñafiel critica que Letícia s'hagi posat una tiara més grossa que el seu cap. Innecessària i excessiva. Suspesa al CIS.