Jaime del Burgo no callarà. Són centenars de milers de persones les que estan pendents del que digui l'amant de la reina. Ho demostren les xifres de lectors de cadascuna de les notícies que publica EN Blau sobre l'empresari navarrés que està decidit a acabar amb la monarquia, tot sol. Entre els milers que estan pendents de cada moviment de l'excunyat de Felip i Letícia hi ha els mateixos Felip i Letícia, que respiren amb dificultat cada cop que els salta una alarma al mòbil: "Nuevo tuit de Jaime del Burgo". Acaba de passar. I contra els que creien que Del Burgo està silenciat, que fa dies que no piula o ho fa amb detalls poc royals com comentar l'entrevista a  Vladimir Putin, Del Burgo ha dit que de silenci res. Indignat amb l'últim gest nefast dels reis, no anar al funeral dels dos guàrdies civils assassinats per narcotraficants a Barbate, ha sortit a denunciar els reis i amb un pas més bèstia, top secret dins de Zarzuela. Els reis fa anys que cometen un delicte que comporta penes de presó: falsedat en document públic. Recordem que Felip té immunitat com a cap de l'Estat però Letícia no. Ella sí podria acabar a la presó. És aforada però no inviolable. Aquest és el tuit:

Jaime del Burgo
Jaime del Burgo, Instagram

El tuit té tres destacats: acusar Felip i Letícia d'insensibles i desaprensius amb el cos de la Guàrdia Civil, que és qui s'encarrega de fer-los d'escortes i jugar-se la vida per ells. Recollint un tuit estrany, d'un compte anònim creat fa poques hores, Del Burgo es refereix a Letícia com "la señora Ortiz", desposseint-la de cap rang legal, institucional o reial. I el més greu, acusar els reis de ser instigadors, cooperadors necessaris i beneficiaris d'un delicte: falsificar-se els passaports per sortir d'Espanya, se sobreentén que quan surten no de viatge oficial sinó en viatge privat, de vacances o en el cas de Letícia per anar a l'estranger de viatge d'amor amb el seu amant Del Burgo. Jaime sap de què parla, quan viatjava amb Letícia en una fugida romàntica d'amants, ella al control de duanes treia un passaport fals on no deia Letizia Ortiz sinó un altre nom per no ser identificada per paparazzi

leticia avio gtres
Letícia avió amb passaport fals, GTRES

Del Burgo: "Siquiera sea por el hecho de que es el cuerpo que gestiona los pasaportes falsificados que usa la familia al completo para viajar de incógnito por el mundo. Para mayor detalle preguntar a Miguel Herrainz hoy jefe de seguridad de la Casa (creo), entonces de los príncipes. Pero no olviden, todos somos iguales ante la ley. A propósito del comentario de un usuario de X: 'Hubiera sido muy digno y le hubiese honrado a la Sra Ortiz acudir al entierro de los Guardias Civiles. Los mismos que la protegen en tantas ocasiones'". 

5785f2b7dd27c445d34b0da9fd610ba9f1496bdb
Funeral dels Guàrdies Civils a Barbate, sense els reis, EFE

Del Burgo explica una cosa que ningú no sap, que tota la família Borbó, tota, els Marichalar, els Urdangarin, els emèrits, els reis i les filles de Letícia, tots, quan han de mostrar un passaport fora de la UE en viatge privat mostren un passaport fals. També Elionor, que fa poques setmanes va viatjar a Londres en viatge privat de vacances, en vol regular i a un país extracomunitari, per tant va haver de mostrar el passaport. Del Burgo no només assenyala Felip i Letícia, també a Elionor com a autora d'un delicte de falsedat documental. Cap jutge ho investigarà però la bomba ja està llençada. Felip il·legal el dia que felicita els nous jutges de l'Escola judicial. Un altre sarcasme de la Corona.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!