Jaime del Burgo està disposat a tot per acabar amb els Borbons, encara que per a això hagi de fer mal a qui algun dia va ser l'amor de la seva vida, segons ell. L'advocat utilitza la seva relació amb Letícia per ferir-la i assestar un dur cop a la corona espanyola. Es declara monàrquic, però no borbònic. Per a ell els Borbons són una dinastia que s'ha mantingut en el poder durant 300 anys i ha empobrit Espanya.

Fa uns mesos va concedir les seves primeres entrevistes a Jaime Peñafiel perquè pogués escriure el seu últim llibre amb el seu testimoni, unes pàgines dedicades íntegrament a Letícia. No obstant això, el periodista no va creure convenient plasmar tota la informació, ja que la majoria feia referència a les seves intimitats. Per aquesta raó, Jaime del Burgo va trencar el seu silenci en xarxes socials i va destapar que la reina havia estat infidel al rei amb ell durant diversos anys, entre altres assumptes.

Jaime del Burgo Letizia Ortiz Roma GTRES
Jaime del Burgo Letizia Ortiz Roma GTRES

Jaime del Burgo va aportar tota mena de dades, encara que cap prova gràfica que demostri aquesta relació. En l'actualitat es troba escrivint un llibre per atacar els reis i els emèrits, i podria comptar amb els testimonis de persones que els coneixen molt bé, especialment a Letícia. Amb ella s'hauria iniciat una campanya de desprestigi després d'eclipsar Felipe.

Letícia mai no va estar enamorada de Felip, es veia amb altres homes

L'advocat va revelar que Letícia mai no va estar enamorada de Felip, ni tan sols ara que el matrimoni està completament trencat. No era el seu tipus, però l'ambició de la llavors periodista va fer que no malgastés l'oportunitat que tenia davant. Ser reina significava ser la dona més poderosa d'Espanya, no anava a deixar-lo escapar.

Felipe Letizia Pedro Sánchez brindis EFE
Felip Letícia Pedro Sánchez brindis EFE

Tanmateix, es va estar veient en secret amb Jaime del Burgo en un apartament de Madrid, en hotels de Barcelona, on vivia Telma Ortiz, a Suïssa i Londres, on va viure ell, o fins i tot en la Zarzuela mateixa quan Felip no estava. No aixecaven sospites perquè durant uns anys va ser l'advocada de la família, i posteriorment la parella de la seva germana Telma Ortiz.

Segons Jaime del Burgo, Letícia mantenia relacions amb molts homes, era una dona molt liberal. Li agradava molt experimentar al llit, provar coses noves. En alguna ocasió, quan es veien a Nova York, la reina i l'advocat assistien a festes liberals, encara que ells només miraven. Festes en les quals els convidats es posaven màscares per no conèixer la seva identitat. Tots aquests episodis seran desgranats a l'imminent llibre de Jaime.